Алексис се забавлява с блъскащи колички

Алексис Санчес загря за Шампионската лига и мача „Севиля“ - „Манчестър Юнайтед“ с... блъскащи се колички. Чилийската звезда със заплата от 2 милиона паунда месечно заведе приятелката си Майте Родригес на детското шоу в Лондон. Там са най-бързите блъскащи се колички в света, а едно „състезание“ струва скромните 3 паунда. Вчера Санчес замина с „Юнайтед“ за „Севиля“.

Треньорът Жозе Моуриньо продължава студената война с най-скъпия си футболист Пол Погба, но го включи в групата за мача. След като пропусна заради настинка гостуването срещу „Хъдърсфийлд“ за купата на Англия, френският халф вероятно ще играе в Севиля. С отбора за първи път от месец тренира и Златан Ибрахимович.

Срещу испанци „Юнайтед“ има само 2 победи в 11 поредни мача. Последният от тях е загубата от „Реал“ за Суперкупата на Европа с 1:2 в Скопие.

Моу два пъти спечели Шампионската лига с „Порто“ и „Интер“, но от 2010 година негов отбор не е стигал до финал.

„Готови сме за „Севиля“ - отсече сръбският халф Неманя Матич. - Те са много добри у дома, имат невероятни фенове, но ние ще ги атакуваме от първия съдийски сигнал. Вярваме в качествата си и в победата! Важно е да вземем добър резултат преди реванша на „Олд Трафорд“.“

От началото на сезона „Севиля“ има само една загуба в официален мач на своя стадион „Рамон Санчес Писхуан“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"