Шеф Андре Токев влиза в затвора до август

След споразумение, одобрено от Софийския районен съд

Присъдата му е от 10 месеца, но 2 от тях е бил под домашен арест

Известният готвач Андре Токев, който бе хванат да кара пиян, влиза в затвора. По споразумение с прокуратурата, одобрено от Софийския районен съд, той получава 10 месечна ефективна присъда, но ще лежи до август, тъй като от наказанието ще се приспаднат малко над 2 месеца, през които е бил под домашен арест. Взета му е книжката за година и половина и му е наложена глоба от 450 лв.

Шеф Токев, прочул се покрай телевизионните си изяви, бе хванат на Околовръстното шосе на София да шофира белия си пикап със спукани гуми на 31 октомври м.г. Пробата с дрегер показа 1,9 промила алкохол, а кръвната – 1,79 промила. Оказа се, че той вече има условна присъда за същото престъпление от 2019 г. във Варна, когато е хванат от катаджиите с 1,6 промила зад волана. Осъден е на 3 месеца условно с 3-годишен изпитател срок, който е бил в сила към октомври 2021 г. Затова част от сегашната присъда от 10 месеца са и 3-те месеца от предишната.

Андре Токев се извини на всички свои близки познати, както и на хората, които не познава, но вярват в него. И заяви, че съзнава отговорността, носена от публичните личности за примера, който дават с постъпките си.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"