Анчелоти: Подписахме с грешния Белингам

Джуд Белингам пусна първия епизод от поредицата Out of the Floodlights в канала си в YouTube, в който разкрива сбъдването на мечтата си да подпише с Реал Мадрид и какво се е случило през първия му сезон там. Той разкри и забавен анекдот, свързан с треньора на тима Карло Анчелоти.

През юни миналата година, две седмици преди 20-ия си рожден ден, Джуд премина медицински прегледи в Мадрид и подписа договор с Реал до 2029 година. Така младият полузащитник стана най-скъпият играч в историята на тима. Фиксираното обезщетение на Борусия Дортмунд за правата му е 103 милиона евро, а с бонусите се покачва до 133,9 милиона евро.

Той веднага блесна с 23 гола и 13 асистенции в 42 изиграни мача през сезона в клубния шампионат. През 2023/24 Реал спечели Шампионската лига, испанското първенство, Суперкупата на Испания и Суперкупата на УЕФА.

В същото време три години по-малкият му брат Джоб привлича вниманието с изявите си в Съндърланд. Оттук и хумористичният анекдот с Анчелоти. 

„Спомням си, когато Джоб отбеляза два гола. Анчелоти каза: "По дяволите, подписахме с грешния Белингам. Ще доведа този в клуба", разказа Белингам.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"