Астрологична прогноза специално за „Труд news“: Ще дойде ли Чарлз за трети път в България?

Няма да са лесни бъдещите отношения между двете държави

Не е изключено Ретроградният Меркурий да донесе негативи за управлението му

Чарлз като принц е едно, Чарлз като крал е съвсем друго. Първоначалният ми отговор за това дали той ще дойде за трети път в България въз основа само на датата на коронацията беше положителен.

Когато впоследствие направих композитната карта съчетание от рождената дата на България и мига на коронясването на Чарлз Трети, отговорът стана твърде уклончив към отрицателен. Няма да са лесни бъдещите отношения между двете държави, уви, заради българските политици, заради анарходемокрацията, в която битува българското общество, заради очевадната зависимост на българските политици от външни фактори и родни икономически интереси, от липсата на правдиво правосъдие.

И още нещо, малкото камъче, което пречи на колата на британската корона да бъде огряна от българското слънце. Това е обичайната неспособност на нашите политици, въпреки протокола, да са наясно как да са облечени и обути, какво е позволено и какво не бива да говорят при среща с кралската особа, която превръща първата среща в последна. Да не говорим, че сериозните протоколни гафове не стават обществено известни, но се помнят и творят съответните отношения. Опитите да се наложи различна, но нереална, визия на нашата държава, не се приема добре. Липсата на уважение към народ и родина от нашите политиците, която е видима на цялата планета, впечатлява и населението на Острова, включително и българската общност, която, дори и да ни представя добре, е недостатъчна, за да стопи ледовете, които можем неусетно да образуваме в отношенията ни с Великобритания.

При срещи с Краля на държавно ниво не бива да се допуска безконтролното говорене, необмислено и излагащо България, в опит на тези, които ни представляват да блеснат. Дипломацията е сложна наука, която е редно да се спазва, ако държим да имаме добри отношения с Острова.

Щрихи от хороскопа на краля

Рождената дата на Чарлз Трети - 14 ноември 1948 г., е постоянен извор на желание за промени и пътувания. Съдбовният му път, орисващ го на подчинение, е в противоречие на заложеното от датата на раждане и потиска желанието му за промени. Сега е в четвъртия си и най-продължителен житейски период, подтикващ го към хармония в отношенията, лични и делови, както и към постигане на стабилност, сигурност, предвидимост.

Характерен негов негатив е, че в рождената му звездна карта неговата Луна е в опозиция с Меркурий и е причина през целия си живот да прибързва с думите и от нищо да си твори вреда. Въпреки достолепната си възраст и натрупаната управленска мъдрост, но в подчинение на неговата майка, ще му се наложи да положи усилие в това отношение, за да не хвърля сянка върху авторитета на короната.

Денят на коронацията

6 май 2023 г., събота, ден за почит на мъртвите, орисва Чарлз на трудности в попрището му на крал, заради неговата лична година, на негативни емоции, заради личния му месец, но и на стабилизация заради деня. Тези взаимно отричащи се нумерологични компоненти, носят успех, ако са правилно използвани. Това означава, че всяко важно, а и маловажно за кралството изявление, договореност, начинание, трябва да бъде предначертано посредством нумерологично изчисление. Знам, че звучи досадно, но денят го изисква, за да дарява успех.

От няколкото важни часа се спирам само на най-важния - мигът на полагането на короната на Св. Едуард. В този час и минута Слънцето в Телец и дарява на крал Чарлз Трети стабилност и хармония, но постигани както чрез спокойствие, така и посредством трудно овладявана агресия заради факта, че Телецът е противоположен знак на Скорпиона и пречи на бързото потушаване на емоциите. Способен е да залита от силна омраза към силна любов заради нежеланието си да приеме правото на лична свобода на хората, с които живее, дори и да ги обича, дори и ако са семейство или кръвни роднини.

Асцедентът в Лъв го превръща го във водач на народа, на обществото в цялото му многообразие. За разлика от Чарлз като принц, Чарлз като крал е лидер по рождение вследствие мигът на полагане на короната. Винаги ще знае какво да направи в дадена ситуация и хората ще му се доверяват.

Слънцето е в опозиция с Луната и асцедента и изисква засилено внимание, дори за най-дребното действие или, според него, незначителна дума, по време на управлението.

Да не забравяме, че Меркурий продължава да е ретрограден до 15 май и в деня на коронясването повлиява ритуала и не и изключено да изненада с негативи Чарлз Трети по време на управлението му, ако не бъде направена съответната корекция до времето на следващата ретроградност.

Композитни планетарни заложби

Композитните звездни карти, съчетаващи различни, но взаимно свързани дати, са носители на важна информация, която обичайните звездни карти не могат да предоставят.

Композитна карта между рождената дата на краля и деня на коронацията е носител на емоции, на промени. Дали ще са преобладаващо положителни или отрицателни, зависи от действията на краля. Годината му съгласно тази вибрация е носител на материални стремежи и кармична разплата - негова с поданиците му. Внимание! Правилната преценка на всяка негова дума или действие гарантира оставането му на престола, докато той има желание или живота му позволи. Грешната ще създаде предпоставка за неговата абдикация заради невъзможност да спази Съдбовните изисквания и да се справя както е необходимо с поетите отговорности.

Композитна карта между личната му година и денят на коронацията е носител отново на кармична разплата, заради неподходящо обкръжение. Ще му се наложи да направи, по-скоро неприятна за него преценка, кои хора, дори и дългогодишни познанства или служители, да отдалечи, за да не му вредят. Отношенията му с едни и същи хора в неговото битие на принц, ще се променят в битието му вече на крал.

Композитната карта, съчетание от първите две, разкрива най-важната информация - дългогодишно желание да е на върха, най-накрая осъществено с коронацията, но съпроводено с изискването Чарлз да не надскача възможностите си, да тълкува правилно и се подчинява на Съдбовните предопределения. Особено внимание трябва да се обърне на това планетарно разпореждане заради неговото трикратно повторение - в Съдбовният му път, като вибрация от композитната карта, и трети път като навършени години - 74, в деня на своето коронясване.

Четвъртата композитна дата е обвързана с третата и с мигът, в който новият крал получи короната на Св. Едуард. Предупреждението е за години управление, наситени с нежелани неочакваности, за трудности, от които е длъжен да се предпазва сам и най-важното - да не разчита на подадена за помощ ръка, която може и да носител на целенасочени неприятности.

Семейната двойка

С Камила е наложително да пътуват много извън граница

Двамата за обсъдят и изгладят отношенията си, колкото и да им е неприятно.  Снимки: Булфото

Общият, композитен зодиакален знак на семейната двойка Чарлз и Камила е в Риби и ги дарява с безкрайни емоции, които, предупреждавам, е възможно да вредят на неговото току-що започнало уравлениe като крал. Общата им звездна карта е под знака на взаимното подчинение един на друг и на изискването двамата да живеят извън родината си, където Чарлз получи кралската корона, а за да нямат проблеми от всякакво естество или поне да бъдат минимизирани, е наложително постоянно и много да пътуват зад граница.

И един астрологичен съвет - двамата за обсъдят и изгладят, колкото и да им е неприятно, отношенията си, въпреки че привидно са в хармония, като представители на водни знаци, но това усещане на моменти е измамно.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"