Атанас Рибарски: Имаше моменти, в които заспахме, и това доведе до тези шансове за "Хебър"

Крумовград завърши 0:0 срещу Хебър. Старши треньорът на гостите Атанас Рибарски сподели, че неговият отбор до последно е търсил победата през второто полувреме

„Мисля, че по-чистите ситуации през първото полувреме бяха за нас. Готвихме се за тази по-директна игра на противника. На моменти се справихме, но имаше и моменти, в които заспахме, и това доведе до тези шансове. Познавам стила на игра на Бруно Акрапович. Гледахме мача на Хебър срещу Черно море, където мисля, че отборът също игра на добро ниво и затова за нас днес беше важно да се противопоставим при дългите подавания и спечелването на втора топка. През втората част до последно търсихме победата. Мисля, че накрая можехме да се поздравим с успех“, започна той.

"Целта ни в турнира за Купата на България е да стигнем възможно по-напред. Ще подходим сериозно и ще направим всичко възможно да няма подценяване. Тези двубои крият доста рискове. Имаме представа за тима на Оборище (Панагюрище) и трябва да изиграем мача пределно концентрирани, за да не се получи неприятна изненада за нас“, коментира Рибарбски по повод предстоящия мач от турнира за купата на страната.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"