"Байерн" загуби мач и Рибери

Две в едно са загубите на „Байерн“ от последната контрола на далекоизточния тур. Първо заради контузия терена напусна Франк Рибери. А след това баварците загубиха с 0:2 от „Интер“.

Два пъти аналогично с глава се разписа италианският национал Едер. Малко след второто попадение Рибери излезе. Все още няма яснота колко тежка е контузията на французина.

Неочаквано „Байерн“ падна три пъти в контроли досега – с дузпи от „Арсенал“, с 0:4 от „Милан“ и с 0:2 от „Интер“. Сега на баварците предстои домакинския турнир „Ауди Къп“, където ще участват още „Ливърпул“, „Атлетико“ и „Наполи“.

Най-очакваната новина в „Байерн“ не се случи. Рекордьорът по голове на световни първенства Мирослав Клозе няма да е новият спортен директор. Бившият нападател на „Байерн“ предпочита да е помощник-треньор в националния отбор.

В същото време президентът Ули Хьонес отписа шансовете на тима за спечелване на Шампионската лига. „Няма да участваме в тази лудост, която представлява пазара – каза шефът. - Трудно ще се борим срещу трансфери от по 200 милиона евро, които предстоят.“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"