“Барса“ иска да размени Коутиньо за Рашфорд

Бартер за милиони!

Барселона“ е готова да пусне Филипе Коутиньо в „Манчестър Юнайтед“, но не за пари. Каталунците са склонни дори да доплатят, но в замяна да получат Маркъс Рашфорд. Английският национал е рожба на „Олд Трафорд“ и е един от най-добрите тийнейджъри в света. „Барса“ купи Коутиньо от „Ливърпул“ за 160 милиона евро, но бразилецът въобще не се наложи. Клубът би го продал и на половин цена, за да спести пари от огромната му заплата.

Манчестър Юнайтед“ много иска Коутиньо, защото това ще е и стрела в сърцето на „Анфийлд“. А също така се интересува и от друг бразилец от „Барса“ - Малкълм, който също не се наложи. Каталунците са готови да дадат и двамата накуп за Рашфорд. Клубовете ще играят един срещу друг на четвъртфинал на Шампионската лига и тогава разговорите могат да напреднат.

В Англия очакват всеки момент „Манчестър Юнайтед“ все пак да назначи Оле Гунар Солскяр за постоянен треньор. Норвежецът спечели 14 от 19-те мача, в които води „червените дяволи“. Солскяр се прибра в родината си Норвегия по време на паузата за националните отбори. До края на седмицата преговорите с ръководството трябва да бъдат финализирани.

Откакто Солскяр пое „Юнайтед“, отборът е на второ място по най-малко допуснати голове след „Ливърпул“. А докато треньор бе Жозе Моуриньо, в тази класация „дяволите“ бяха на 16-о място.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"