Бащата на убито момче пред „Соло”: Няма възмездие за Илиян Тодоров, но усещам удовлетворение

"За това, което Илиян Тодоров извърши, възмездие няма, но усещам едно удовлетворение. До 1-2 часа откакто научих тази информация, ми се обадиха негови приятели, които бяха радостни и щастливи. Възмездието е за тях, за тези млади хора, които нямаха тази вяра. Не завиждам и на неговите родители сега - и те са майка и баща", това коментира Михаил Въжаров - баща на убития пред дискотека „Соло” Кирил Въжаров, след като днес стана ясно, че Тодоров е задържан в Узбекистан след 13 години в неизвестност, съобщава NOVA

Въпреки дългите години, през които Илиян се укриваше, бащата не е губил надежда, че един ден ще бъде заловен. "През повечето от времето предполагах и знаех. Всичко беше въпрос на време", каза още той.

„Неговото залавяне е урок за тези, които в момента правят безразсъдни неща - че рано или късно ще дойде възмездие и те ще трябва да отговарят за тези неща”, каза още Въжаров.

Той обаче не вижда смисъл от това да опитва да се види с Тодоров.

„Той, може би, все още не е осъзнал какво е извършил. Неговото нагло поведение по време на процеса и сигурността му, че е над закона… Каквото било, било е. Да си излежава присъдата”, допълни още бащата.

TRUD_VERSION_AMP:8//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"