Бейл поведе шоуто на „Реал“

Луксозно главоболие застигна Зинедин Зидан преди финала на Шампионската лига. Превърналият се в резерва Гарет Бейл изигра фантастичен мач и „Реал“ разгроми „Селта“ с 6:0. Уелсецът вкара два от головете, а Зизу каза: „Беше великолепен във всеки аспект, радвам се за него!“

В тежките мачове треньорът все залагаше на Иско, който също е в отлична форма и вкара третото попадение срещу „Селта“. А място за двамата няма да има. Бейл обаче има седем гола в последните си девет мача. Спаси точката в „Ел Класико“ срещу „Барселона“ за 2:2.

Германският ас Тони Кроос и мароканският тийнейджър Ахраф Хакими също бяха точни за „Реал“ в съботната нощ.

Атлетико“ гарантира сребърните медали в Примера дивисион след успех с 1:0 в мадридското дерби срещу „Хетафе“. В последните минути вратарят Ян Облак спаси дузпа на Файсал Фаир. Така за първи път от четири години „дюшекчиите“ завършват пред „Реал“ в класирането. Треньорът Диего Симеоне пусна всичките титуляри, въпреки че в сряда ще играе финал в Лига Европа срещу „Марсилия“ в Лион.

Голямото градско дерби между „Бетис“ и „Севиля“ завърши атрактивно 2:2. „Зелено-белите“ ще участват в Лига Европа и за първи път от пет сезона са пред вечния враг. „Севиля“ не успя да си отмъсти за 3:5 от „Бетис“ на своя стадион, с която започна годината.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"