Бейл предизвиква „Реал“ да го изгони

Гарет Бейл предизвиква „Реал“ (Мадрид) да му покаже вратата в края на сезона. Уелската звезда влезе като резерва и вкара победна дузпа за 2:1 срещу „Леванте“. Но демонстративно отказа да се радва със съотборниците си, които отидоха да го поздравяват. Миналото лято Бейл искаше да си ходи заради Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан, но след като двамата напуснаха, беше призван да бъде лидер на еврошампиона.

Мадридските медии не спират да критикуван уелсеца, че не може да бъде лидер като Роналдо. А Бейл не беше единственият недоволен при измъчената победа. Германският национал Тони Кроос даде ясно да се разбере, че е бесен на смяната си в началото на второто полувреме. Преди двубоя вратарят Тибо Куртоа разказа как Бейл е отказал да вечеря със съотборниците си с оправданието, че трябвало да си ляга. Преди това бразилецът Марсело се оплака, че си говори с уелсеца само с жестове, защото за шест години той отказва да учи испански. С голямо удоволствие „Реал“ би смени Бейл с Еден Азар от „Челси“.

Хареса ми как Гарет влезе и игра със злоба – опита да тушира напрежението треньорът Сантяго Солари. - Той ни донесе победата. Когато вкараш гол, имаш право да се радваш, както поискаш.“

В сряда „Реал“ приема „Барселона“ във втори полуфинал за кралската купа. На „Камп Ноу“ двата отбора завършиха 1:1.

Алваро Мората най-накрая вкара гол, който не беше отменен от ВАР. С него „Атлетико“ победи гостуващия „Виляреал“ с 2:0 и запази втората позиция пред „Реал“. В два поредни мача – срещу „Реал“ и „Ювентус“, попадения на Мората „отпаднаха“ заради системата за видео рефери.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"