Бербатов изпрати надъхващ призив до „Олд Трафорд“

Димитър Бербатов се опита да вдигне духа на „Олд Трафорд“ след слабия старт на сезона на „Манчестър Юнайтед“. Двукратният шампион и голмайстор на Висшата лига с „червените дяволи“ изпрати видеосъобщение до феновете. Призивът е специално заради изненадващата загуба с 2:3 от „Брайтън“ във втория кръг на първенството.

Сезонът е още в началото си – започна Бербатов. - Не се притеснявайте, нали така? Има и такива мачове. Един път ще победим, един път ще загубим. Доброто нещо е, че винаги идва следващия мач. Има време да се оправят нещата. Давайте!“

Повечето легенди на „Манчестър Юнайтед“, които се изявяват като телевизионни коментатори, са настроени крайно срещу треньора Жозе Моуриньо. Лий Шарп дори го определи като „човек не на мястото си“.

Вестник „Манчестър Ивнинг Нюз“ пък сложи Бербатов в списък на потенциалните варианти пред Специалния да се подсили с футболисти, които са без договори. Въпреки че е на 37 години, българският нападател все още не е сложил официален край на кариерата си. Преди месец Бербатов намекна затова, но призна, че още чака подходяща оферта.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"