Берен Саат търси любовта в сайт за запознанства

Популярната актриса Берен Саат, която наскоро изигра главната роля заедно с Къванч Татлъту в дигиталния филм „Последно обаждане за Истанбул“ на OGM Pictures, започна работа по нов проект със същата компания. Филмът е режисиран от Джанер Алпер и Мехмет Бинай. Сценарият на филма с кодовото име „Secret Closet“ е написан от Бурджу Гйоргюн.

Наскоро се появи информация, че снимките вече са започнали.  Историята е за Ренгин Алаз, популярна, смела и успешна журналистка, която всички познават. След като научава, че съпругът на сестра й се среща с други жени чрез приложение за запознанства, Ренгин осъзнава, че всички в най-близкото й обкръжение правят негативни преценки за жените, които общуват в такива приложения.

Конфронтацията с преценките на обществото кара Ренгин да подготви поредица от статии по тази тема. Решавайки да влезе в този свят, като крие самоличността си, тя бързо става популярна чрез публикациите си в приложението, но в процеса започва да се съмнява както в себе си, така и в желанията си. Това опасно пътуване ще я принуди да плати висока цена. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"