Берое спечели 3 точки с гол на Годой срещу Славия

Берое победи Славия с 1:0 във втория мач от 10-и кръг на Ефбет Лига. Домакините от Стара Загора са 8-и във временното класиране с 13 точки. "Белите" са 13-и с 8 преди останалите срещи от кръга.
В 12-ата минута Леандро Годой стреля за първи път към една от двете врати, но в ръцете на вратаря Николай Кръстев. В 24 -ата минута последваха бурни сцени, след като Венцислав Керчев опита да изчисти топката в тялото на Тиаго Сейхас на тъча, но съперникът се вряза в краката му. Двамата си налетяха, Сейхас хвана за фланелката Керчев, а защитникът на „белите“ падна на тревата. И двамата получиха жълти картони. В 31 вратарят на старозагорци Артур Мота отрази изстрел на Галин Иванов. 
10 минути след началото на втората част бе отменен гол за Берое. Леандро Годой удари Велко Йеленкович с лакът в лицето при обещаваща атака, при която дори отбеляза попадение. То обаче беше отменено заради нарушението.  В 70-ата минута отново Годой стреля в тялото на стража Николай Кръстев. В 91-ата минута все пак той успя да отбележи победния гол за Берое с глава. Това бе негово 4-о попадение от началото на сезона.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"