Бившата г-жа Шумахер не си дава фамилията, въпреки че не знаела за силната любов на мъжа й с гаджето му

Ралф Шумахер, бивш пилот от Формула 1 и неговият партньор Етиен, наскоро споделиха в интервю за RTL за тяхната любов и желание да говорят с Кора Шумахер, бившата съпруга на Ралф. Изявлението им предизвика полемика, а адвокатът на Кора се усъмни, че лъжат с цел личен ПР.

В интервюто, което се проведе в средата на септември, Ралф и Етиен разкриха подробности от връзката си, която стана публична на 14 юли. По време на разговора те конкретно се позоваха на твърденията на Кора Шумахер, която била казала, че не знае нищо за сексуалната ориентация на бившия си съпруг и любовта му към приятеля му. Двойката обаче каза, че се е опитала да се свърже с Кора и иска да изясни ситуацията, но адвокатът й твърди, че думите им са неверни.
Както "Билд" съобщава още, в края на септември до юридическия екип на Ралф Шумахер е изпратено писмо, в което се обяснява, че твърденията му не са верни.

- Той (Ралф Шумахер) твърди, че е искал разяснение с нашия клиент и повече от това: той се опитал да се чуе с нея. Планът се провалил, защото нашата клиентка го „блокира“ в социалните си мрежи и в телефона си. Това е лъжа с много аспекти“, се посочва в писмото.

Кора Шумахер е блокирала бившия си съпруг само в WhatsApp. Той обаче можел да се свърже с нея чрез SMS или да й се обади, ако иска: „Телефонните номера и имейл адресите на нашия клиент са ви напълно известни. Също и на Етиен, който дори се обади на нашия клиент в периода след излизането им заедно."

Кой тук казва истината и кой лъже, остава неясно. Сигурно е само, че до уточняващ разговор досега не се е стигнало - въпреки че и двете страни подчертават, че явно са заинтересовани. Кора Шумахер не коментира публично твърденията на двамата мъже.

Интересното е, че тя обяви публично само че иска да продължи да се нарича г-жа Шумахер. "По лични причини - и вероятно - с цел - малко отмъщение", пише Bild.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"