Бившата жена на Горан Иванишевич: Опита се да ме удуши

Легендарният хърватски тенисист Горан Иванишевич беше треньор на Новак Джокович, преди да го напусне преди тазгодишния Ролан Гарос, а сега може да се сблъска с нови проблеми, след като бившата му съпруга Татяна Драогвича отправи много тежки обвинения към него в интервю за хърватския "Национал ", където тя каза, че тенисистът се е опитал да я души.

Между другото Горан и Татяна от години водят спор за подялбата на имуществото след развода си, а тя разкри, че въпросът е достигнал връхната си точка.
- Преди няколко дни двама непознати мъже звъннаха агресивно на вратата на апартамента на ул. "Далматинска", в който живея със семейството си. Следващите два дни се повтори - каза тя, очевидно намеквайки за сплашване, за да се изнесе възможно най-скоро.

Тя също така разкри, че всичко се е случило "случайно" точно тогава.

- Символично е, че тази случка се случи по времето, когато дъщеря ни Амбър Мария формално подари на бившия ми съпруг, а реално продаде същия апартамент на ул. "Далматинска", който аз й дадох, като си запази правото да го ползва цял живот. Е, възможно е това звънене посред нощ да бележи началото на процеса на сплашване с цел да бъда изведена от този апартамент. Освен този апартамент нямам друго имущество – каза моделката.

Тя разкри още, че Иванишевич се е опитвал да я души: 

- Горан Иванишевич ме хвана за врата и ме задуши, а след това се разплака и каза, че не е мислил така, страхувах се дали ще оцелея с мисълта, че защитавам децата от ексцесии. С мълчанието си само оставих силата на баща им да расте години наред - казва Татяна в интервю на на първа страница на "Национал".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"