Бившият на Джей Ло я кани да се върне при него

Певицата и Алекс Родригес имат петгодишен роман преди сватбата ѝ с Бен Афлек

Бейзболистът е бил във връзки с Мадона, Камерън Диас и Кейт Хъдсън

По всичко изглежда, че след като подаде документи за развод с Бен Афлек на 20 август, певицата и актриса Дженифър Лопес няма да лекува разбитото си сърце в горда самота. Близки до нея предсказват, че тя ще намери утеха в силните ръце на бившия си любовник, бейзболистът Алекс Родригес. Двамата имаха петгодишна връзка и се говореше, че са сгодени, но всичко приключи внезапно през април 2021 г. Няколко седмици по-късно Джей Ло започна да се среща с Бен Афлек след дългогодишната им раздяла и после се омъжи за него. Въпреки всичко с Родригес останаха в приятелски отношения. Децата им от предишни бракове също се разбират добре.

„Тръгваш по единия или другия път, но можеш сама да избираш посоката“, написа Алекс загадъчно съобщение в личния си блог, което запознати предполагат, че е насочено към Дженифър. В това те виждат ясната покана на бившия към нея да се върне отново при него. Подобен обратен завой, както знаем, няма да е първи за певицата – точно така тя се върна към старата си любов Бен Афлек. Сега с него ѝ предстои дълъг развод, освен ако не се споразумеят за имуществото, защото нямат сключен предбрачен договор.

За Алекс може да се каже, че е разбил не едно женско сърце. Преди 16 години името на спортиста често се появява в медийни заглавия, но не заради успехите му в бейзбола, а заради певицата Мадона, която разваля семейството му. Бившата съпруга на Алекс Синтия Скъртис наистина посочва в документите за развод като причина неговите постоянни изневери, но не съобщава конкретни имена. Родригес все още поддържа връзка с бившата си жена заради двете им дъщери, дори ходят на почивка заедно.

След развода си Алекс Родригес започва да се среща с Камерън Диас, но бързо се преориентира към нейната приятелка Кейт Хъдсън, което скарва двете жени. След това донжуанът се насочва към бизнесдамата Ана Войжитски и техният роман продължава три години. Познати на Джей Ло смятат, че бившият спортист се е възползвал от нея, за да се изкачи по кариерната стълбица. Дали това е така, или между двамата все още има някакви чувства, предстои да разберем.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"