Бившият на София Вергара отрече причината за развода им да е неговото желание за деца

София Вергара никога не е била от тези, които, известни със своята честност, са говорили открито за раздялата си със съпруга си Джо Манганиело. В интервю за вестник El Pais тя даде просто и ясно обяснение, като каза:
- Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми е по-млад. Той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка. Това не би било честно спрямо бебето. Готова съм да бъда баба, но не и майка – каза петдесет и две годишната актриса, която има 32-годишен син Маноло от първия си брак.

Изглежда обаче, че мъжът й има различна версия. 

- В пресата много се говореше за това, че искам семейство. Първата година и половина се опитвахме да направим бебе. И имахме страхотен разговор. Казах й, че разбирам, ако не иска да има деца, просто за да бъда честен. Заклех се, че няма да я изоставя, ако не успеем да създадем семейство. И аз не го направих. Но при нея не беше така – заяви той.

Разводът на Манганиело и Вергара беше финализиран през април след седем години брак. 

Манганиело вече има нова приятелка - Кейтлин О'Конър и празнува рождения й ден по-рано тази седмица, а София показа новото си гадже Джъстин Салиман, ортопед, съобщи TheCut.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"