Билетите за Ел Класико по 10 000 долара

Истерията за билети тресе Маями за предстоящия исторически двубой между „Реал“ (Мадрид) и „Барселона“. Испанските грандове ще се изправят един срещу друг в САЩ по време на лятната подготовка, а това ще е едва втората среща между големите съперници, извън Европа. През 1982 година „Белия балет“ и каталунците играха демонстративен мач във Венецуела, спечелен от мадридския колос с 1:0.

За предстоящото Ел Класико на 29 юли в Щатите всичките 65 000 пропуска бяха разпродадени още през март за 20 минути. Сега те се продават на черно, а цените започват от 283 долара, но по-атрактивните от тях достигат до умопомрачителните 10 000 долара.

В същото време тимът на Зинедин Зидан стартира подготовка в понеделник. На първото занимание се появиха и играчите с неясно бъдеще Хамес Родригес и Алваро Мората. Двамата са считани за сигурни напускащи това лято, но все още няма потвърждение за продажбата им.

На първото занимание не се появи голямата звезда Кристиано Роналдо. Португалецът е на ваканция в Ибиза след успешния сезон. 32-годишният нападател е в компанията на своята приятелка Джорджина Родригес, новородените близнаци на футболиста Ева и Матео, както и Кристиано-младши.

И докато играчът се наслаждава на почивката си, неговият треньор Зинедин Зидан седна на преговори с президента на клуба Флорентино Перес. Темата на разговор бе именно бъдещето на Кристиано, след като това лято се заговори усилено, че той иска да напусне „Сантяго Бернабеу“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"