"Богатите също плачат" тръгва отново

Хитовият мексикански сериал „Богатите също плачат“ стартира на 1 август и ще се излъчва всеки делник от 17:00 ч. по bTV Story на мястото на "Майчина любов". Поредицата е римейк на едноименната мексиканска теленовела от 1979 г. с Вероника Кастро. Главните роли във версията от 2022 г. са изпълнени от Себастиан Рули и Клаудия Мартин. В България премиерата се състоя през 2023 г. в ефира на bTV Lady. Специално участие има и българката Добрина Кръстева.

Мариана (Клаудия Мартин) е скромна и смела млада жена, която, след като е оставена сама и безпомощна, се появява случайно в живота на Дон Алберто Салватиера (Гийермо Гарсия Канту) - бизнес магнат и един от най-богатите и влиятелни мъже в страната.

Луис Алберто Салватиера (Себастиан Рули) е един от най-желаните ергени, който изживява собствената си болка и който, съблазнен от харизмата, красотата и автентичността на Мариана, намира в нея истинската и най-искрена любов.

Тяхната връзка, чужда на социално-икономически класи и социални предразсъдъци, е обявена за една от най-емблематичните на всички времена, но белязана от трагедия, интриги, ревност, лъжи и дори смърт.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"