Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ: Решаваме мигрантската криза, ако спечелим убедително изборите

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Искам да отидете лично при хората, заръча на съпартийците си бившият премиер

Има опасност за връщане на мигранти от Германия и Австрия, смята лидерът на ГЕРБ

Ако първата парламентарно представена политическа сила ГЕРБ-СДС спечели убедително предстоящите на 27 октомври седми поред предсрочни парламентарни избори, ще бъде разрешена мигрантската криза.

Това обеща на среща с партийния актив в централата на ГЕРБ и по-конкретно с кметовете на кметства в София, победили още на първи тур на местните избори миналата година, лидерът на партията Бойко Борисов.

„Искам да отидете лично при хората във всяко населено място и да им гарантирате, че ако ГЕРБ бъде убедителен победител на изборите ще разрешим проблемите, свързани с нелегалната миграция. Този проблем се задълбочава в Германия и Австрия, създавайки предпоставки за връщане на вълни от мигранти в страните, в които те са регистрирани първо”, заръча на съпартийците си бившият премиер.

По думите на председателя на ГЕРБ връщането на доверието на гражданите във всички населени места в София е абсолютен приоритет за партията.

„Където има проблем, трябва да бъдем при хората и да търсим начин да им помогнем”, представи визията си той. 

Борисов беше категоричен, че българските граждани трябва да бъдат убедени с аргументи да подкрепят ГЕРБ на изборите на 27 октомври, „ако искат сигурност и стабилност", перифразира предизборното лого на ГЕРБ за предстоящия вот той.

На срещата присъстваха и част от висшия ешелон на партията - председателят на НС Рая Назарян, както и депутатите Тома Биков, Христо Гаджев и Александър Иванов.

Същевременно в понеделник ГЕРБ откри и кампанията си в Пловдив, където водач на листата е Бойко Борисов. Довършването на околовръстните пътища на Града под тепетата и този на София са сред основните приоритети, заяви третият в листата Георги Георгиев.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"