Бойко Борисов, председател на ГЕРБ: Нашите ядра са много твърди, партията ни е много голяма и стабилна

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Другите нямат нито експертизата, нито хората, заяви Борисов в Плевен

Христо Иванов не го интересува друго, освен да са опозиция и да намират кусур

ПП не са постигнали нищо без нас, това заяви пред симпатизанти и членове на ГЕРБ в Плевен Бойко Борисов.

“Хемус както я оставих, така я намерих”, съжали той и уточни, че сега ще я строим три пъти по-скъпо и то с три години по-късно.

“Със сигурност ще правим нови ядрени мощности. Ще се опитаме да управляваме, особено ако имаме отчетлива разлика. Надявам се след 9-ти юни всеки да погледне към България. Много е лесно да се политиканства, но внимавайте с квалификациите!” Така се обърна Борисов към лидерите на другите политически партии.

“Всеки ден се изправям пред хората, нашите ядра са много твърди. Партията ни е много голяма и стабилна. Другите нямат нито експертизата, нито хората. Христо Иванов не го интересува друго, освен да са опозиция и да намират кусур и през това време да търсят постове. Или с 30 депутати да управляват еднолично.”

Борисов поясни, че с ПП е направил компромис в името на държавата.

“Но българският народ е мъдър, искаше да види - така дойдоха едни, изкарали курсове в Америка, почнаха да им говорят на развален английски..., но сега хората се убедиха, че не само няма чудеса, а трябва да се намерят хора да управляват.” 

Борисов посочи и трудностите пред бъдещото управление на страната:

“Когато има една разсипана държава и дисциплината, и приходите в нея намаляват, а от ПВУ финансите са усвоени за пенсии? Те не само че не се чувстват ПП-тата виновни, а лидерите им казват, че са направили много хубави неща. Даже и тази недъгава Конституция...

Поне запазихме все още някаква работеща система на службите. Добре, че не разсипахме и тях. Защото те искаха точно това.” 

Думите на Борисов потвърдиха и кандидати за евродепутати и народни представители от ГЕРБ. Според Андрей Новаков битката за партията вече е спечелена и предстои тази за България, която трябва да се спечели на 9 юни.

“България трябва да бъде най-доброто място за живеене на Балканите. Времето в което всеки можеше да дойде и да получава социални помощи в Европа отмина, ние сме тези които вкарахме страната в чакалнята на Еврозоната, ние влязохме в Шенген, това сме ние! Не можем да караме хората да ходят отново на избори. Да се върнем към корените си, защото сме най-силни, когато сме заедно.” 

Според бившият финансов министър Владислав Горанов “ГЕРБ има реален шанс за един мандат и без да се допускат шарлатани, можем след години да бъдем най-богатото общество на Балканите. Нека да не допускаме повече да ни губят времето.”

Той изрази съжаление, че политическата криза не е приключила. 

“Далеч България не е такава, каквато я оставихме. Хората са притеснени. От първия месец на годината 2 млрд. приходи ги няма. Ние няма да вдигаме данъци, но ще бъде трудно. Обещаваме само качество на управление, парите ги няма, но ние ще ги изкараме”, каза Борисов.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"