Бойко Борисов: Когато чумата върне на хората децата, тогава и "Промяната" ще върне на хората парите (Видео)

"Когато чумата върне на хората децата, тогава и "Промяната" ще върне на хората парите". Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас на среща с участието на координатори на ГЕРБ, областни кметове и кметове на общини от Бургас, Ямбол, Сливен, Кърджали, Хасково и Смолян.

"Ще използваме нашите кметове и областни ръководители да разясняват какво искаме да се случи в следващите четири години. Аз мисля, че нищо хубаво не се е случило в Бургас, извън нашето управление. До ден днешен помня как затънах с джипката в това блато, каквото беше, когато нямаше път към Слънчев бряг. И го направихме. Нашите критици пак ще кажат, че предлагаме същото, а не надграждаме. Това не е вярно. Докато ГЕРБ управляваше, вие можехте да отразявате премиери на Великобритания, Сърбия... сега кой видяхме. Нали всички отразяваха "Промяната", какво направиха в тези четири години. Изборите в германските провинции показаха, че проблем номер едно е миграцията. Кой даваха за пример за справяне с миграцията? Че е модерно "кой". България!", каза Борисов пред присъстващите.

Делян Добрев напомни колко много направила ГЕРБ за бизнеса, как редица фирми са били спасени от фалити. Едното нещо, според него, са именно компенсациите за тока. Така по думите му е могла да се избегне огромна инфлация, която е щяла да бъде една от причините да кажем "чао на еврозоната".

 

TRUD_VERSION_AMP:15//
Публикувано от Петя Кузева

Този уебсайт използва "бисквитки"