Бойко Борисов: Тези четири години българският народ ще ги плати, ГЕРБ трябва да има повече депутати (ВИДЕО)

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

"Това, което трябва да направим, е да имаме повече депутати." В това бе категоричен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в Бургас. "Имаме желание, имаме амбиция, имаме колектив, не искаме да се повишават данъците, искаме да се повишават доходите, образование да има", подчерта той.

"Аз съм адвокатът на България. Това, което Бойко е направил в България, трябва да отидете и да го видите", цитира Борисов бившия британски премиер Дейвид Камерън.

Той отново акцентира на темата за все по-засилващия се мигрантски натиск и това, че положението само ще се влошава, а той знае как да се справи.

"Затварят се граници. Това, което вчера каза председателят на ЕК, това е моята заслуга, каквото аз правех - изнесените центрове за мигранти извън Европа. Това съм го направил аз с Ердоган, ГЕРБ го е направил. Да ви агитирам ли да гласувате? Кого да убеждавам?", попита риторично лидерът на ГЕРБ. "Че тук избиха полицаите бягащите мигранти - защото нямаше дисциплина, няма ред, при нас имаше нулева нелегална миграция", напомни фактите бившият премиер.

"Тези четири години българският народ ще ги плати", убеден е Бойко Борисов, който подчерта, че в момента реално няма истинска предизборна кампания.

"В момента нямаме кампания, ето ние обикаляме като трупа. Направихме 240 санирани блока, по-красиви, по-енергийно ефективни, това е социална придобивка и абсолютно безплатно. Не го правят сега, защото там работят 15-20 души", каза Борисов. По думите му, при редовно правителство на ГЕРБ, могат да се санират по 1000 жилищни блока годишно. 

"100 милиона са тези избори, общо досега над 1 милиард сме дали за избори, на шега си ги гледаме. Тогава с Христо Иванов трябваше да им предложа да направим един и премиер, и главен прокурор, и шеф на КПКОНПИ - едноличен господар на държавата и да не се занимаваме повече", описа иронично ходенето от избори на избори лидерът на ГЕРБ. 

"Целта не е да имаме премиер и министри, цялата кампания е кой да е главен прокурор и шеф на КОНПИ, защото искат да се разправят с политическите си опоненти", категоричен бе той.

"30 години не харесаха главен прокурор. Ще им хареса такъв, който да арестува бившия премиер", коментира опонентите си лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов отново коментира идеята на ППДБ за равноотдалечен премиер. Каза, че ако тя е към ГЕРБ би било редно с през тези дни да се разбере кой ще той и да ходи по срещите на ГЕРБ и на ППДБ, да казва какво може да поеме от ангажиментите.

Той не спести и критика за намерението на ППДБ равноотдалечения министър-председател да направи свой екип. "И този премиер ще си доведе свой екип? Това означава 20 министри и около 50 зам.-министри. Това означава този човек да се е затворил някъде и да събира екип", обясни бившият премиер Борисов.

TRUD_VERSION_AMP:17//
Публикувано от Петя Кузева

Този уебсайт използва "бисквитки"