Борис Бекер се зарадва на триумфа на Синер

Италианският тенисист Яник Синер завърши "дубъла" на турнири от Големия шлем на твърда настилка през настоящия сезон с победа над Тейлър Фриц с 3-0 (6:3, 6:4, 7:5) на финала на US Open.

След допинг скандала, в който беше замесен, и отнемането на точки, спечелени от Мастърса в Индиън Уелс, той се възползва от ранните елиминации на Новак Джокович и Карлос Алкарас и се наложи на върха.
Финалите на състезанието в Ню Йорк привлякоха голямо внимание, както и целият US Open, който надмина цифрата от един милион зрители на живо по време на самия турнир, а съобщенията, изпратени до Синер след победата, валят отвсякъде.

Легендарният германски тенисист и бивш треньор на Новак Джокович Борис Бекер също го поздрави. Той остана възхитен от представянето на първия играч на планетата.

- Давай Яник! Твоята умствена сила, смелост и желание да бъдеш най-добрият са в основата на успеха тук на US Open. Написа история, като стана първият италианец, спечелил турнира. След няколко трудни месеца, когато всичко беше на карта, твоята непоклатима вяра в истината направи всичко различно! Между другото, имам "слабост" към червенокосите... Празнувай с любимите си хора и се наслади на пътя си - написа Бекер в своя профил в X.

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"