Босът на "Локо" (София) призова за обединение след публикация на "Труд"

Иван Василев, собственикът на "Локомотив" (София), призова феновете на тима за обединение след публикация във в-к "Труд". Босът на "железничарите" цитира изказване на привърженик на тима, оприличил клуба със състоянието на Михаел Шумахер.

"Видях какво е говорил един наш привърженик пред в-к "Труд" - започна Иван Василев на пресконференцията на отбора по повод първата тренировка за 2019 г. - Знам го добре кой е той, иска да е президент и да определя той. Няма проблем, готов съм на 1 юни да му дам да управлява клуба. Време е и аз да кажа някои неща. Имаме фенове, които имам чувството, че не искат доброто на "Локомотив". Идват на мачове, чупят стадиона и носят глоби. Не оценяват това, което се върши за клуба. Аз отдавна съм казал, който иска да дойде и да вземе клуба, готов съм да го дам. Желаещи няма. А издръжката на един отбор изисква много повече от заплати и премии за футболистите. През миналата година на няколко пъти искахме да организираме среща с привържениците, но напразно. Време е да се обединим, защото "Локомотив" е славен клуб. Иначе слаби резултати има и "Реал" (Мадрид). На мен като президент също не ми е приятно, че сме 11-ти, но затова и правим толкова много промени през зимата. Нямаме нито една стотинка задължения. Ние сме единственият изряден клуб в България, но въпреки това никой не иска да ни помага финансово."

Първа тренировка с тима направи новият треньор Младен Додич, водил "червено-черните" и през изминалия сезон. В щаба му влиза и Христо Коилов, Виктор Михайлов и Кольо Донев. В "Надежда" се завръща и Любо Трайков, който до момента работи в "Лудогорец". Той ще бъде скаут на тима, но ще помага и за работата на ДЮШ.

А Василев призна, че въпреки сериозното изоставене в класирането, "Локомотив" ще продължи да преследва място в топ 3 на Втора лига.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Владимир Иванов

Този уебсайт използва "бисквитки"