Бритни Спиърс - На ръба на разума

Само месец след като официално се освободи от дългогодишното попечителство от баща си, Бритни Спиърс всекидневно се забърква в нови скандали и шокира милионите си последователи с провокации в социалните мрежи. Според мнозина певицата съвсем е загубила здравия си разум. Трудно е да се наваксат безбройните й изцепки – само преди два дни Бритни се оплака, че всичките й бижута за милиони са откраднати от дома й и вече ще носи само ментета, защото я е страх, че и те ще изчезнат. Интересното е, че според полицията, сигнал за обир в дома й няма.

Бритни Спиърс сама качи видео в профила си в Инстаграм, в което твърди, че бижутата й са откраднати. Тя дори показва на последователите си празните кутии в дома си. 

„Както виждате, всичките ми бижута са откраднати. Трудно е да си купя нови, защото съм уплашена, че и те ще изчезнат. Така че вече си купувам евтини имитации, но е трудно за мен, защото някои от бижутата бяха правени специално за мен. Изчезна и моето кръстче, което нося от 4-годишна”, разказа певицата. 

Странното в цялата история е, че полицията, която е потърсена за коментар от американското издание Page Six, твърди, че сигнал за взлом или кражба в имението на Спиърс не е получаван. Представителите на звездата също не коментират темата публично.

Въпреки предполагаемата кражба с взлом, Спиърс публикува два видеоклипа, в които се появява в добро настроение, като в единия споменава, че иска да си направи пиърсинг на езика.

Наскоро близки до звездата, казаха пред Page Six, че са загрижени за нея, тъй като се твърди, че тя е похарчила скорострелно голяма част от състоянието си от 60 милиона долара след прекратяването на нейното попечителство. Според мнозина от феновете за Бритни Спиърс, една от най-успешните, обожавани и най-продавани певици на всички времена няма надежда, защото по всичко личи, че е психически нестабилна. 

Бритни безспорно е една от най-големите музикални емблеми на 90-те и началото на този век, която наричаха „принцесата на поп музиката“. От детето-чудо на своето време тя се превърна в жена без право на самоличност и способност да взима каквито и да е решения в живота си.

Тези дни тя за пореден път пусна видео, в което е гола и не оставя почти нищо на въображението – този път тя е на брега на морето, където сочи голия си задник и казва „Здравей на моето дупе“. В началото на май приключи шумното дело за попечителство с баща си Джейми Спиърс. От 2008 г. той контролираше живота и парите й, заради нейната психическа нестабилност и проблеми с алкохола и наркотиците. Свободата ще струва на най-голямата поп звезда в началото на века няколко милиона долара. 

Притесненията за психичното здраве на Бритни започнаха след публикации на “Дейли мейл” и “Сън”, че тя вероятно отново се дрогира и това може да влоши състоянието й. Те се позоваха на разкази на нейния бивш съпруг Кевин Федърлайн и синовете им. 

Скандалите около Бритни в последните месеци и години са десетки и със сигурност още дълго ще захранват светските издания в Америка, и не само. Образът ѝ продължава да е много интересен не само за поколението, за което тя някога беше идол.

Когато е на 17, милиони момичета окачат плакати с нейния лик по стените си и мечтаят да бъдат като нея. Тогава тя е феномен, истинско явление на музикалната сцена, за която след това дълго ще се говори.

Родена в Маккъмб, Мисисипи и израснала в Кентуд, Луизиана, Бритни става известна с участието си в детския New Mickey Mouse Club в сезоните му от 1993 и 1994 г. сред колегите ѝ там са Джъстин Тимбърлейк (който по-късно става член на поп бандата Ен Синк), Кери Ръсел, и Кристина Агилера. Най-големите ѝ вдъхновения са Мадона и Джанет Джаксън, с които тя има доста добри отношения, дори дует с Мадона.

Бритни израства в семейството на Джейми Спиърс и Лин и има сестра Джейми Лин и брат Брайън. През 1999 г., когато излиза първият ѝ албум, Бритни вече е звезда. Baby One More Time веднага влиза в музикалните класации в САЩ и оглавява тези във Великобритания. Сингълът, носещ същото име също става номер 1 в много страни и е придружен от видеоклип.  Бритни Спиърс е в челните класации на много известни списания. През 2012 г. сп. “Билборд” я обяви за най-привлекателната поп изпълнителка, а VH1 я класира под номер 1 в “100-те най-влиятелни жени в музиката”. Тя е най-продаваната изпълнителка за цяло десетилетие. В последните години музикалната ѝ кариера замря, за сметка на скандалите около нея.

 

Харчехме с широки пръсти

Влюбихме се от пръв поглед. Три месеца по-късно тя ми предложи по време на един полет. Бях изненадан колко нормална беше, момиче, което цени семейството и пр. Обаче изведнъж се озовах с 50 папараци по следите си и моментално изтрезнях. Харчехме с широки пръсти. За първи път не се безпокоях как ще си платя вноската на колата. Животът ни течеше на убийствено бързи обороти, а аз я обичах до смърт.

Кевин Федърлайн, бивш съпруг

 

Всички я използват и изнудват

Бритни повече няма да бъде изнудвана. Въпреки че Джеймс Спиърс бе притиснат да се оттегли от ролята си на попечител на дъщеря си, той поиска голямо финансово обезщетение, за да го направи. Всичко това се отрази зле на Бритни, защото баща ѝ наговори ужасни неща срещу нея, голяма част от тях неотговарящи на истината. В един момент тя почувства, че всички около нея я използват заради парите ѝ.

Адвокатът ѝ Матю С. Розенгард

 

Да не забавяме, че промени музиката

Въпреки последните събития около Бритни аз оставам нейн голям фен. Нека не забравяме какво направи тя за облика на съвременната поп музика. Най-добрата поп песен за мен е „Like a Prayer“ на Мадона, но веднага след нея слагам „Baby One More Time“ на Бритни, „Toxic“ също е наистина невероятна. Бритни има уникална връзка с публиката, те харесват нейната енергия и харизма, вярвам, че тя може да се завърне на сцената отново с успех.

Актрисата Ан Хатауей

Започва с наркотици и алкохол от дете 

Имиджът на Бритни, който я прави суперзведа е изграден около аурата на нейната невинност. Поп принцесата се хвалеше, че се е зарекла да не спи с мъж до първата брачна нощ. Но през 2003 г. признава, че е пропила алкохол на 13 г. - малко след като е започнала да се снима в детското тв шоу, а за първи път е спала с момче на 14. На 15 вече е взимала няколко вида наркотици. В края на 90-те Бритни и Джъстин Тимбърлейк се превръщат в най-известната светска двойка. Когато през 2002 г. певицата се разделя с колегата си, започват първите мощни атаки към нея, тъй като е разбила сърцето на всеобщия любимец.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"