Бурак Йозчивит срещу Йозджан Дениз: Кой е по-харесван от турските зрители

Телевизионният канал Show инициира интерактивно проучване на общественото мнение: кой турски актьор смятат зрителите за най-атрактивен. В проучването са участвали зрители във възрастовата категория от 23 до 67 години.

Керем Бурсин, Халит Ергенч, Алп Навруз, Йозджан Дениз и Бурак Йозчивит са сред петте най-атрактивни актьори от гледна точка на телевизионната аудиторията. Най-голям брой гласове, с напълно незначителна разлика - от 5 зрители, гласуваха за Бурак Йозчивит.

Според тях, той и Йозджан Дениз  са най-колоритните актьори в турското кино. Интересното е , че и двамата, казано по нашенски, са "баджанаци"  - първенецът е настоящ съпруг на  Фахрие Евджен, а вторият неин бивш любовник.

След като разбраха резултатите от анкетата, зрителите предложиха да се организира отделна анкета, в която да участват само Бурак и Йозджан.

До момента служителите на канала не са взели решение за провеждане на подобно проучване, но междувременно турските потребители на интернет публикуват свои собствени предпочитания  в социалните мрежи.
„Не мисля, че подобно анкетиране е добра идея. Когато в списъка има повече от десет актьори, е етично, но и неетично да се сравняват двама различно талантливи хора “, каза един от продуцентите на Шоу Канал, Джанър Гюл.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"