Бусато извън терена за неопределено време

Густаво Бусато ще бъде извън терена за неопределено време, след като игра само пет минути при 2:0 над „Ботев“ (Вр). Бразилският вратар беше „нокаутиран“ с коляно от футболист на съперника. С видео обръщение на български Бусато разказа, че има комоцио и фрактура на носа. Най-вероятно стражът ще отсъства от терена поне месец, но при подобни травми точни прогнози не се правят.
Бусато е най-добрият играч на ЦСКА от две години насам. А контузията му дава шанс на национала Иван Дюлгеров да се покаже като истинска конкуренция. Българинът пази в първите три кръга заради наказание на Бусато, след него обаче остана резерва.
Победата над „Ботев“ (Вр) беше жизненоважна за ЦСКА, но и пирова. Освен вратарят се контузиха Мика Пинто и Джейсън Локило. Не е сигурно дали двамата ще могат да играят срещу „Добруджа“ за купата на България следващата седмица. Под въпрос е и нападателят Аарон Исека, който лекува травма на коляното. Добрата новина е завръщането на Браян Кордоба, който отсъства две седмици.
„В момента най-важното нещо са резултатите – каза треньорът Александър Томаш. - Ние сме романтици и искам да го правим с определен стил. Искаме да сме най-добрият отбор. Моята голяма грешка досега е загубата от „Септември“. Докато аз не кажа кой ще си тръгне, всички остават. В ЦСКА трябва да се справяш с напрежението.“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"