В "Ботев" (Пд) се молят на БФС за по-малко наказание

 

Шефовете и феновете на "Ботев" се молят за по-малко наказание от дисциплинарната комисия на БФС. Причината е хвърлена от трибуните запалка в 56-ата минута на мача с "Лудогорец", спечелен от гостите с 3:1. Предметът уцели крилото на гостите Джоди Лукоки. Инцидентът се разигра пред очите на дежурния делегат на БФС Николай Лилов, описал всичко в доклада. Той не е пропуснал и средния пръст, показан от Лукоки към феновете на "канарчетата".

Много е вероятно „Ботев“ да приеме "Верея" без публика на 5 декември. "Канарчетата" са с последно предупреждение за лишаване от домакинство заради хвърлени предмети при загубата с 2:3 от "Черно море".

Инциденти в мачовете между „Ботев“ и „Лудогорец“ през годините не липсват. През изминалия сезон вече бившият треньор на „жълто-черните“ Николай Костов бе залят с вода от фенове на „Лудогорец“ в Разград. През 2012 година тогавашният спортен директор на “Ботев“ Александър Александров нахлу на терена след края на мача със „зелените“, за да потърси сметка от съдията Таско Тасков.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Николай Спасов

Този уебсайт използва "бисквитки"