В ложата на Лорда: Иде ли „Биг брадър“ с инфлуенсъри

Може да зачислят един психиатър на всеки участник

Чувам, но но не вярвам да е вярно, че се готви нов “Биг брадър”. Този път с инфлуенсъри - една не особено вероятна телевизионна комбинация. Защо? Защото инфлуенсърите са свикнали да живеят чрез мобилните си телефони и да се префасонират с най-новите телефонни програми. Имаш пъпки по лицето, кликваш там, където си знаеш и ето ти лице за чудо и приказ. Дебели са ти краката, имаш двойна гушка - воаля, заповядайте моля, краката на Наоми Кембъл.

Събирането на подобна група би довело до тотално побъркване на самите участници и ако това е дълбокият замисъл на продуцентите, ще си позволя да се учудя. Не са ли предвидили те какво ще стане след като участниците са без телефони, без грим и под пълното подчинение на “онези отгоре”.

Бил съм два пъти участник във “Вип брадър” и от първо лице, единствено число мога да преценя, че такъв формат ще е или пълен фарс или ще трябва само един фас, за да пламне всичко. Това са хора, при които животът се измерва с лайкове, с търсене на подходящи тоалетни за селфита, с молене на заведения да се нахранят и пият на аванта. Това е образувало една нова култура на поведение, която задвижва самочувствието до степен, че брадърите може би ще имат нужда от психолог, пази Бог от психиатър. В множествено число. Може да зачислят един психиатър на всеки участник.

Ще предложа генерално мото на продукцията, ако такава се осъществи изобщо. “Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...” Ще се убедите защо това мото е правдоподобно с първите кадри от Къщата. “Ония отгоре” съвсем стратегически ще са обмислили и предшествали всички ходове на участниците и понеже последните не познават характеристиките и механиката на реалния живот, ще се намерят в небрано лозе. Това лозе всъщност, е било брано от редица участници преди тях, сред които много звезди. Твърде малко са онези, чиито кирливи ризи си останаха в гардеробите им.

Инфлуенсърството дори да го определя като професия, е твърде млада наука и пукнатините ще са повече, отколкото блясъка. Бъдете готови за нашествие от скука, препирни, бърборене, суета и дребнавости. Бъдете готови за модни дефилета, които ще приключат с дрипи. “Прическа всяка тука забравете” е също едно предупреждение от мен, към особено чувствителните към вида си.

Изнежените онлайн звезди трябва да се подготвят за нетипични импровизации, за временен глад и игри, каквито не съществуват в мрежата. Може би дори ще се налага да си садят марули, но земеделието ще бъде истинско и лайкове няма да има. „ Говори Биг брадър, моля инфлуенсър Къпина да се яви в изповедалнята”... Да не кажете, че не сте предупредени. Казах!

Fashion idol

Майкъл Дъглас

Великолепието има свое име и то е сборът от естетическата енергия на двамата актьори. Родени на една и съща дата, в различни години, те изглежда са оформили обща визия, синтезираща най-доброто от единия и най-бляскавото от другия. Катрин Зита Джоунс е в празнична рокля, където преобладава златното. В най-горната част то се набива на очи много повече, но предвид изкусното му разполагане, отличната му оценка не се влияе. Майкъл Дъглас е останал онова младо момче, въпреки белите коси. Тази “сребърна лисица” знае как да се промушва във взискателния свят на звездите винаги бляскав, усмихнат и вдъхновяващ.

Премиера в София

Проф. Халачев представи нова книга

Президентът Георги Първанов присъства на представяне книгата на проф. Любомир Халачев в литературния клуб на АБВ. Сърцато, компетентно и живо, книгата “Вие как мислите”, бе представена от акад. Иван Гранитски. Авторът прочете откъси от книгата, а загадъчният, вълнуващ въпрос “Вие какво мислите” отекна сред публиката и тя зададе въпросите си. Сред гостите бяха още представители от Президентството, както и бизнесменът Огнян Радев. После всички се събраха във фоайето на клуба за чаша вино, автографи и вълнуваща размяна на впечатления.

Благотворително събитие

Милена и Ангелкова отново заедно

Топ нотариус Милена Георгиева и Николина Ангелкова бяха гости на благотворително събитие в полза на Uniceff. Те благородно и щедро участваха в благотворителната инициатива, насочена към деца. Двете дами бяха центъра на внимание и високопоставени личности, присъстващи там, се възползваха да ги заговорят и комплиментират за милосърдния им жест. Нотариус Георгиева бе избрала дълга черна рокля за целта, украсена с подходящи бижута, докато Ангелкова беше отишла твърде далеч в избора си, но не прекалено. След благотворителната вечер Милена и Николина отидоха на вечеря в престижен столичен ресторант, където се отдадоха на разговори за общи проекти, а мини оркестърът им изпълни любими мелодии.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Лорд Евгени Минчев

Този уебсайт използва "бисквитки"