В ложата на Лорда: Хората не искат червило върху мъжки устни

Те стават раздразнителни, когато нещо им се навира в лицето

Отследват звезди заради участие в гей парада

От първо лице знам за звезда на попфолка, която все още си гризе ноктите за участие в гей парада. Тя ми го каза така - отследваха ме стотици последователи, след като участвах в гей парада. Хората й намеквали, че има дете, че не очаквали от нея такава постъпка, други били далеч по-коравосърдечни и крайни. Не мисля, че тази моя приятелка ще се съгласи повече да отиде там. Което ми говори отново до каква степен хората са нажежени по темата с гей проявленията, с натикването на тази различност по най- неочаквани пътища.

Това говори многократно, че българите не са готови да посрещнат с отворени обятия показната различност, но от друга страна пък аплодират концертите и пълнят залите на изпълнители-гей.

Да, много от тях се правят на женени и на „бити лисици“, за да спасят имиджа си, но повярвайте ми, хората наистина не ги интересува. Те просто не искат мръсно бельо току- под носа си, не искат подробности, не искат червило върху мъжки устни. Не искат оскубани вежди, не искат розови чорапогащи на космати крака, не искат също обръснати крака и брокат под веждите. В същото време много хетеросексуални си бръснат краката и оформят веждите, много от тях вече носят лек грим и гланц за устни. Приехме това за метросексуалност, но то не дразни така обществото. Защо ли? Защото няма парадиране.

Ако утре метросексуалните, които са възможно много близо до хомосексуалните, но се правят, че ходят с жени, си направят парад, те също ще бъдат освиркани. Освиркани по правилата на мачизма, който е така разпространен в балканските страни.

В „някои котловинни полета“ е възможно изобщо да не разпознаеш гея като такъв. Той не си бръсне краката, нито мишците, нито слага гланц за устни. Той си го слага тактично и дискретно, скрит под сив чиновнически костюм, под риза с къси ръкави, под вдигнат до много над талията панталон с колан без маркова катарама. Съвършеният чиновнически гей, който не говори за семейства, за съпруги, за себе си. Мистър Вселенска Скука, назначен на щат и ползващ 14 дни платен отпуск.

От казаното следва да разберем, че гюрюлтията не помага на никого, вапцаните лица на парадиращите не достигат желания ефект, а вероятността мъж да се влюби в обрисуваните гей варианти е много слаба. Себеподобни - също не биха се харесали особено. Накрая ще се окаже печеливш ходът на мистър Вселенска Скука, който сигурно има своите начини да пилее сексуалната си енергия. Но... Не ни занимава с това. Поради тази причина, той е идеалният член на обществото, който не ни занимава с членовете в живота си. И още нещо - на хората, повярвайте, никак и за нищо не им пука. Те стават раздразнителни, когато нещо им се навира в лицето или... в устата.

Та, в такъв котел от емоции живеем, братя и сестри, докато светът се разпада по подобни и други причини. Това е и защото всеки се чувства естествен център на внимание, без да осъзнава, че може би е само клетка, пръстче или ухо от вселенския организъм.

Fashion idol

Селин Дион

Брилянтна Селин Дион, независимо от сгъстяващите се здравословни облаци над нея. В този кадър певицата показва завършен стил и елегантност с лекота, зад която се крият почти мускулни усилия. Азиатският стил е плъзнал като дим по силуета й, превръща я в цветна градина,  която ухае на чай. Лицето на Дион не показва емоция, но тя е съсредоточена в цветовите експлозии, пръснати по фината материя. Облеченото недвусмислено казва - Да, тук съм, да, ще живея. Обещаваща воля и дисциплина на жена, която губи и печели с лекота и стил. Браво.

Звездна среща

Тони Мур пи чай с Деси Добрева

Легендарният пианист на групите Айрън Мейдън и Кътинг крю, Тони Мур почти се засели в България. В рамките на своя престой, той срещна стари приятели и направи нови. Преди много години, във Варна, Тони среща Деси Добрева и поддържа дистантен контакт до новата им среща в София преди дни. Деси пристигна на мястото на срещата в прекрасна форма и установи, че има за какво да си говорят близо три часа в елитно столично бистро. Деси е номинирана за награда в гала церемонията „Певец на годината“, където пък Мур ще бъде специален гост. Тони пи кафе също с Краси Аврамов, който му подари диск и видео от последния си концерт в Античен театър в Пловдив.

В родната Монтана

Нели Рангелова в Алеята на славата

Нели Рангелова остана приятно изумена да види нещо невероятно при посещението си в Монтана. Носителката на Златен Орфей посети родния си град по лични причини, което стана повод да влезе в общината. Там тя забеляза Алея на славата с прочути земляци, без да допуска, че снимката й ще бъде част от звездното шествие. Певицата си направи селфи със свой портрет от началото на кариерата си и позира със служители на ведомството. Рангелова посрещна и гости от чужбина - деца от предишен брак и внуци на съпруга й Жоро. Комбинирани с общото им дете, те направиха морски воаяж, а междинните спирки за зареждане на гориво , ставаха арена на истинска навалица от почитатели и жадни за снимки. Нели тръгна на турне с кауза за хората с репродуктивни проблеми и повече българска музика в национален ефир.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Лорд Евгени Минчев

Този уебсайт използва "бисквитки"