В „Опасно изкушение“: Шахика е по-коварна от Ендер

Актрисата Несрин Джавадзаде поема ролята на лошата в сериала

Така е в дългите сериали – едни артисти си отиват и героите им заминават в чужбина или умират, на тяхно място идват нови. Важното е да се поддържа интересът. В „Опасно изкушение“, чийто втори сезон по бТВ предстои да приключи в средата на февруари и веднага да започне третият, се появяват нови действащи лица – незаконният син на Ендер – Ийт (актьорът Догач Йълдъз), и сестрата на Кая – Шахика (Несрин Джавадзаде). 
Оказва се, че Шахика не пада по-долу от Ендер, бившата жена на богаташа Халит, и от младата му съпруга Йълдъз, по майсторството да плете интриги и да отстранява противнички. Тя стига почти до годеж с Халит и става причина за неговия банкрут.

Несрин Джавадзаде играе поредната златотърсачка в „Опасно изкушение“.

Коя е Несрин Джавадзаде? Тя е родена на 30 юли 1982 г. в Баку, Азербайджан. Дядо й е академик. След разпада на Съветския съюз родителите й напускат страната и се установяват в Турция. Бъдещата актриса завършва средно образование в Анкара и Университета Мармара в Истанбул. Тя няма никакви колебания да се запише във факултета по кино и телевизия. Вече с диплома, тръгва по кастинги и бързо е забелязана от режисьори и продуценти. 

Дебютира през 2004 г., работи много, но птичето каца на рамото й след няколко години - с филма „Осемте дни на Дилбер“. Режисьорът Джемал Шан преценява, че актрисата е много подходяща за ролята на красавица, която от желание да отмъсти на баща си се омъжва за първия срещнат. Тази роля носи на младата актриса не само известност, а и наградата „Златен портокал“ на кинофестивала в Анталия.

Истинска популярност обаче Несрин печели със сериала „Опасна любов“, където играе момиче, влюбено в красив мъж. С тази роля тя става известна не само в Турция, а и в чужбина. Досега филмографията й наброява 8 сериала и 11 пълнометражни филма.

Личния си живот Несрин упорито пази в тайна. Известно е, че до нея има човек, но никой не знае кой е той. Не много отдавна папараци се опитват да снимат актрисата и нейния избраник в търговски център в Истанбул, докато купуват техника, но, забелязвайки ги, двамата се разотиват в различни посоки, все едно не се познават.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"