Ваня Григорова: Ако правим едно и също, по един и същи начин, това няма да даде различен резултат

Няма никакво съмнение, че ако правим едно и също, по един и същи начин, това няма да даде различен резултат. Това заяви пред журналисти лидерът на коалиция "Солидарна България" Ваня Григорова. 

"Силно се надявам работещите хора, които носят държавата на гърба си, които през последните няколко години не спират да носят на гърба си и тези, които си правят експерименти с тях, да разпознаят автентичните си представители, така че най-сетне, редом с олигарсите и партийната номенклатура, в НС да има представители и на работещите български граждани", заяви Григорова. 

Тя призова хората да не избират още от същото. 

"Защото нали нямаме никакво съмнение, че ако правим едно и също по един и същи начин, няма как да получим различен резултат", заяви Григорова.

Лидерът на коалиция "Солидарна България" защити президента Румен Радев от военнолюбците. 

"Надявам се най-сетне да обърнем внимание на това, че трябва да има мир в нашата страна, защото военнолюбците очевидно вземат превес. И не се свенят да се нахвърлят дори на президента Радев, когато той казва истината, според мен дори твърде меко, истината за това, че Европа я бутаме към война, която не е наша", обясни Григорова.

Тя гласува с хартиена бюлетина, защото повече от половин година продължава делото й в София за машинното гласуване по време на кметските избори.

"Преди половин година изборите в София ни бяха откраднати през машинното гласуване", заяви Григорова.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"