Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в понеделник, 3 септември 2018

Ветко и Маринела избягали на пожар от Сен Тропе

Ветко Арабаджиев и жена му Маринела са изчезнали от вилата си в Сен Тропе още в петък - денят, в който спецпрокурори и полицаи нахлуха в хотелите им “Маринела” в София и “Марица” в Пловдив, научи “Труд”. За милионерското семейство са издадени Европейски заповеди за арест.

 

 

 

Борисов събира патриотите в 6 следобед в понеделник

Трима отказали да оглавят МВР, възможни са рокади в кабинета. Валери Симеонов настоявал да е и с портфейл.

 

 

 

 

 

Подмяната на лифтовете на Витоша - невъзможна

Природният парк обречен на разруха заради абсурди в нормативни актове. Противоречие на Плана за управление на парка с два закона блокира развитието на туризма в планината. 10 години институциите не желаят да решат проблема.

 

 

 

 

Инвестициите паднаха под кризисните нива от 2009 г.

През 2017 г. те са 20,6 млрд. лв., при 20,85 млрд. лева преди осем години. Намалението им забавя растежа на икономиката - анализ на финансиста Димитър Чобанов.

 

 

 

 

БСП се грижи юнашки за комфорта на Борисов

Напрежението в правителството ще продължи заради т.нар. „патриоти“, казва председателят на АБВ Румен Петков в интервю за "Труд".

 

 

 

 

 

 

Грубият опит за екзекуция на един български академик

Три години Ваньо Митев е на подсъдимата скамейка, пратен там по поръчка на Меглена Кунева. Софийски градски съд отхвърля категорично всички обвинения.

 

 

 

 

САЩ правят, каквото са принудени

Във Вашингтон долавят страшните тенденции откъм Поднебесната и други конкуренти, но упорито го играят Гневния чичо Сам. Луднали са политици, банкери и медии в Щатите - анализ на д-р Илия Илиев.

 

 

 

 

 

 

№1 в Европа

Силует на Лука Модрич.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"