Вижте акцентите в броя на "Труд" от понеделник, 13 ноември 2017

Бойко Борисов: Базите на ЦСКА са си техни

Базите на ЦСКА са си на ЦСКА! Думите са на премиера Бойко Борисов след откриването на обновената зала “Фестивална”, която вече ще се казва “Асикс Арена”. Генерала бе “атакуван” с журналистически въпроси относно “горещия картоф” с “червения клуб”. “В отношенията между феновете не се меся – отсече Борисов. - Базата на ЦСКА си е на ЦСКА и за нищо друго не може да се използва. Това, което ние трябваше да осигурим - спокойствие и възможности да се развива клубът, ние сме го направили.

Път за Гърция

блокират днес в 16.30 ч

Банскалии за поредна година излизат на протест с искане за втора кабинка на лифта. Те ще блокират за кратко пътя Симитли - Гоце Делчев в 16,30 часа в понеделник. “Искаме да се сложи край на срамните опашки, глупаво е да имаш красив курорт от световна величина и да няма воля толкова години да се даде зелена светлина за един лифт”, коментират местните преди протеста. Те са гневни от това, че години наред са лъгани от политиците и получават напразни обещания.

 

Проф. Румен Ралчев

отново оглави тамплиерите у нас

Професор Румен Ралчев бе преизбран да оглави Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим - Велик Приорат България. Това стана на Великия съвет по време на 25-ия им Конвент. За заместник на Великия приор бе посочен Данчо Джиков, а за Велик Канцлер – Витан Иванов. Бяха назначени Великите офицери и приети и нови рицари и дами.

 

Оправдаха бившия

ректор на МУ-София

Бившият ректор на Медицинския университет в София – акад. Ваньо Митев не е бил в конфликт на интереси за това, че като управител на учебното заведение, е бил и ръководител на катедра. Това установи Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) след проверка по случая.

 

 

По време на Председателството ще направя изложба “Завръщането”

Интервю с председателя на комисията по култура в НС Вежди Рашидов

 

 

 

 

Превратите през 1917 г. превръщат Русия в бандитска страна

„Нямаше Добро, та Злото помогна“, гласи една руска поговорка - анализ на д-р Илия Илиев

 

 

 

Реформиране

или рапортуване

Докладите на ЕС се превърнаха в рутина и политически инструмент - коментар на Любомир Кючуков

 

 

 

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"