Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в понеделник, 31 юли

„Жива“ вода на промоция

за 22 лева литъра

“Жива” вода от общодостъпния извор в шуменската община Върбица се продава от лечителски сайт. Това открили с огромна изненада служители в кметството и са пуснали известие във фейсбук, че всеки може да си налее от лековитата вода, без да плаща и стотинка. В сайта лекът за очи се продава за “солените” 18 лв. за половин литър. Търговецът, някой си Никола, е определил 22 лв. за литър. Освен това той пуска и “промоция” - два литра за 26 лв.

 

Здравна карта

на лятото

Три пъти повече болни от магарешка кашлица. 520 случая на стомашни разстройства регистрирани за седмица в цялата страна

 

 

 

Боршош ремонтирал

зали без обществени поръчки

След проверките на ДНСК и на външната одиторска фирма “Семпер Фортис” ООД, които откриха много нарушения в НДК, и проверката на Главния инспекторат към Министерски съвет приключи със констатации за неспазване на Закона за обществените поръчки (ЗОП) и грубо погазване на Търговския закон от бившия директор Мирослав Боршош. Докладът на комисията, назначена от премиера Бойко Борисов е от 47 страници.

 

Престъплението

от „Бистришко бранище“

на псевдоеколозите

Кой превърна локално огнище на корояд в национална еко-катастрофа? Ще задържи ли Бойко Борисов политическия чадър над „зелените“ НПО-та за сметка на 1 млн. декара умираща българска гора?

 

 

 

Връщат българин,

лежал невинен в гръцки затвор

Гръцките власти върнаха у нас българина Иво Богданов, лежал 7 години в затвора заради съдебна грешка. Екстрадицията трябваше да приключи до 20,05 часа вчера с полет на егейските авиолинии. До редакционното приключване на броя Богданов все още не бе стъпил на българска земя.

 

 

Съдът на страната на сектите

БХК обвини православна християнка, заради дискриминация на последователи на псевдо-гуру

 

 

 

Огнян Златев, ръководител на представителството на ЕК в България, пред „Труд“:

Над 1,1 млрд. евро влизат в България

по плана “Юнкер”

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"