Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" във вторник, 3 октомври 2017

ГЕРБ не дават Добрев

да си ходи

Структурите на ГЕРБ от цялата страна заляха партийната централа с декларации в защита на депутата Делян Добрев. В неделя той обяви, че е провел среща с премиера Бойко Борисов, на която му е съобщил, че възнамерява да подаде оставка като народен представител и като председател на областната структура в Хасково. Самият Добрев съобщи, че Бойко Борисов заявил, че „единствената достойна постъпка е да се откаже да му противоречи“.

Президентът Румен Радев:

Ако ГЕРБ търсят битка с мен, ще я получат

Напрежението между президента Румен Радев и управляващата партия ГЕРБ е факт и това призна сам държавният глава. “Води се тази битка, макар че не смеят официално да я обявят, но считайте, че щом като я търсят - ще я получат”, заяви Радев, след като откри новата академична година в аулата на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. “Това, което ме смущава повече, не е тази битка, това са всички процеси, които стават в страната и то на фона на предстоящото Европейско председателство.

Бивш полицейски шеф

обвинен по „Суджукгейт”

Специализирано звено „Антикорупция” повдигна обвинения на Веселин Колев – бивш шеф на Областната дирекция на МВР в Добрич. Той ще отговаря за закана с убийство срещу основния свидетел по разследването срещу ексдепутата Живко Мартинов, наричан още Судужука. Другите две обвинения на Колев са за принуда над подчинени и за склоняване на вещи лица да дадат невярно заключение по дело, съобщи Румяна Арнаудова, ръководител на „Антикорупция”.

Кадровикът

Силует на Делян Добрев

Каталунското недоразумение

Нищо не може да оправдае действията на испанските власти срещу собствените им граждани - анализ на

Благовест Бенишев

 

 

 

Потоп в Черно море е имало, въпросът е как е станал

Интервю с д-р Калин Димитров, директор на Центъра за подводна археология в Созопол

 

 

 

Трудово-правна консултация на "Труд": Обиждат ме

по време на работа. Какво да направя?

Ловен щурм помете

глиганите в Северозапада

Разгром на стадата с диви прасета нанесоха ловните дружинки в област Монтана при откриването на сезона за отстрел на едър дивеч. Още при първия излет ловците повалиха сериозен брой диви прасета, а на места паднаха едри гиганти. В балканското село Превала ловците открили цяло стадо прасета, укрити в шубраците надалеч от къщите.

 

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"