Вижте акцентите от броя на "Труд" в петък, 5 януари 2018

Убиецът - любовник

на Кети?

MВР обяви за издирване 56-годишния Росен Ангелов, заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. Мъжът е въоръжен и много опасен. Той е бивш любовник на жертвата Кети, която го изоставила, след като преди 4 години се запознала с Неделчо. Както „Труд” писа вчера, водещата версия за екзекуцията е ревност, а не замесване в измами с ДДС. Росен Ангелов е лежал в затвора за педофилия през 80-те години. Има регистрция в МВР за блудство.

Маршируването по

жълтите павета като бизнес

Протестът не е за Пирин и хомобраковете, а срещу България - коментар на Петьо Блъсков

 

 

 

Войската усилено

набира гвардейци

Армията усилено набира бойци за Националната гвардейска част, тъй като свободните места са много. Военното ведомство обяви конкурс за 45 овакантени щата. Отделно трябва да се попълнят още 5 свободни места за шофьори и други специалности. Изискванията за бойците от елитната част, които пазят пред президентството, са безкомпромисни. Мераклиите трябва да са не по-ниски от 175 см и не по-високи от 185 см. Има и неофициално изискване към килограмите.

Спират от движение

колите извън екостандартите

Автомобили в София, които замърсяват околната среда над допустимите норми, ще бъдат спирани от движение. КАТ получи от Столичната община 7 газ анализатора, с които да следи дали колите отговарят на екостандартите. Уредите бяха купени за 70 хил. лв. Те бяха пуснати в експлоатация в четвъртък в пунктовете за първоначална регистрация на Пътна полиция при СДВР в София. Пет устройства са разположени в столичната пътна полиция, а две са мобилни, за да проверяват колите по улиците на града.

Професорските кабинети - как да спрем корупцията

Цар Борис Трети е избирал за премиери и министри хора, доказали се в своята област - анализ на проф. Божидар Димитров от поредицата му "Политически разкопки"

 

 

“Третият пол” е характер, а не е в гащите

Страшното ще стане, ако дойде четвъртият- извънземните - коментар на Евгени Генов

 

 

 

Намалихме с повече от 17 милиона лева стари просрочени задължения

Интервю с кмета на Сливен Стефан Радев

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"