Вижте акцентите от броя на "Труд" в събота, 3 март 2018

Тунел под Петрохан обеща Борисов

Изграждането на два стратегически проекта - Коридор 4 от Ботевград до Видин и тунел под Петрохан, са приоритет за правителството. Това се разбра след среща в Министерски съвет на премиера Бойко Борисов и строителния министър Николай Нанков с протестиращите, които искат магистрала до Видин.

 

Руски супероръжия предизвикват Америка

САЩ също ще модернизират ядрения си арсенал

Руският президент Владимир Путин хвърли истинска бомба в четвъртък по време на годишното си обръщение пред парламента. Господарят на Кремъл разказа и показа на голям екран някои от най-страховитите и без аналог в света нови руски оръжия. Както посочи Путин, разработките са си направо научна фантастика.

 

Според Министерството на икономиката

269 дни, за да се върже фирма към ел. мрежата

Присъединяването на предприятие към електропреносната мрежа преминава през 7 процедури, отнема около 9 месеца (269 дни) и струва 60 222 лв. на бизнеса, сочи анализ на Министерството на икономиката.

 

 

Прочути автокрадци взривяват банкомати

Спецполицаи от отряд “Кобра” арестуваха петима

Известни столични автокрадци се преквалифицираха и решиха да спечелят пари, като атакуват банкомати. Опитът им обаче бе неуспешен и те бяха арестувани от спецотряда за задържане “Кобра”-СДВР след гонка от София до Ихтиман.

 

 

Перспектива, ама и условия...

При обиколката си из Западните Балкани Юнкер обещаваше европейско членство, което от идната година не зависи от него - анализ на Костадин Филипов

 

 

Как да скриеш

цяло едно

Освобождение? Смешно е!

Интервю с историка професор Андрей Пантев

 

 

 

 

Путин си размаха “Сарматата”

За начало на преговори предстоят остри провокации срещу Русия. Китай, разбира се, няма да стои безучастен, тъй като също е заинтересуван от промени към многополюсен свят - коментар на д-р Илия Илиев

 

 

Руски благородници се бият

за свободата на България

Мнозина идеалисти с благородна кръв напускат охолните си домове в Русия, за да се бият за свободата на България. Всички те тръгват с една едничка цел – да освободят поробените си братя славяни. Ако днес това изглежда немислимо или преувеличено, преди 140 години е било въпрос на чест и достойнство.

 

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"