Вижте акцентите от броя на "Труд" в четвъртък, 11 януари 2018

Еврокомисарят по околна среда Кармену Вела:

България не е нарушила

европейското законодателство за Пирин

В момента българската държава по никакъв начин не е нарушила европейското законодателство с частичното изменение на действащия план за управление на Национален парк “Пирин”. Това заявява в интервю за БНТ еврокомисарят по околната среда Кармену Вела. Така Вела опроверга твърденията на няколкото организации от коалицията “За да остане природа в България”, че решението на Министерския съвет е в разрез с поне две евродирективи.

Стриптийз барове затварят за евро­председателството

Стриптийз баровете в елитни хотели, които ще посрещат гостите по време на българското европредседателство, тихо затвориха врати. От фейсбук изчезна дори страницата на сочения за най-елитен бар „Тузар” в хотел „Маринела”, който бе шумно открит през май миналата година. Барът се намираше на 19-я етаж в хотела срещу ресторант „Панорама”, където ще се хранят евротузарите. Именно хотел „Маринела” бе избран за домакин на виповете, които ще участват в срещите на върха.

Спасиха бебе

с уникална операция на черен дроб

Светила в хирургията от “Пирогов” и Военно-медицинска академия спасиха живота на 4 - месечно момиченце. В началото на новата година проф. Никола Владов от ВМА и детският хирург д-р Цветко Георгиев от спешната университетска болница извадиха огромен тумор от детето, съобщиха от “Пирогов”. Там станала уникалната операция.

 

Кафявата книга на Прокопиев

Коментар на Петьо Блъсков

 

 

 

 

Кириак Стефчов или соросоидите?

Клеветите на незначителните хора с грантове в т.нар. „нов прочит“ на историята - коментар на проф. Младен Григоров

 

 

 

Черногледството ни пречи да видим къде сме

Страната ни може да заеме мястото си на лидер на Балканите - анализ на д-р Султанка Петрова, зам.-министър на труда и социалната политика

 

 

 

Хората

взимат повече кредити

Интервю с финансиста Любомир Дацов

 

 

 

 

Меценат в бизнеса

Силует на Божидар Данев

 

 

 

 

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"