Вижте дъщерята на Баръш Ардуч (СНИМКИ)

Баръш Ардуч и Гупсе Йозай, които увенчаха любовта си с брак, започнал на снимачната площадка на филма „Делиха“ през 2014 г., са сред любимите двойки на Турция. Дъщерята на актьора Джан Ася винаги е била център на внимание, този път бе видяна в прегръдките на баща си. Тя се роди на 9 септември 2022 г.

В интервю за турските медии сладурът, познат у нас с ролята си на Кузгун в турския сериал "Черна птица", заяви: "Единственото нещо, което ме интересува, е дъщеря ми.“

„На снимачната площадка съм 6 дни в седмицата. Мисля за дъщеря ми. Тя има красива майка вкъщи, която се грижи много добре за нея. Не оставям грижите за нея на друг. Винаги й сменям памперса.“

„Да си баща означава да се наслаждаваш малко повече на работата. Майките всъщност носят цялата тежест. Периодът на бременността от 9 месеца и след това поемането на грижите изцяло. Майките преживяват този процес по-интензивно. Но да имаш дете е толкова интересно чувство, че няма кой да се оплаче от тази интензивност в живота си. Това е най-странното чувство на света.", обясни татко Баръш.

„Дъщеря ни расте много бързо. Мисля, че ще е красиво съчетание на чертите на майка й и моите", каза още Баръш Ардуч.

"Какъв е смисълът да имаме повече деца, ако не можем да им обърнем нужното внимание? Очевидно е, че това не е детска игра. Когато станеш баща, разбираш това", коментира намеренията на семейството да имат второ дете актьорът. 

„Решихме да изберем името Джан Ася заедно с Гупсе. Държа много на защитата на културата. Името „Джан“ го избрахме, за да запазим жив черкезкия произход на Гупсе. Ася също беше име, което обичах. Сега я наричам „Джан“. Мисля, че й подхожда", разкри как са избрали името на детето актьорът.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"