Вижте как изглежда днес любовникът на Габи Солис

Американският актьор Джеси Меткалф е запомнен от мнозина с ролята си на красивия градинар Джон Роуланд - любовникът на Габриел Солис, изиграна от Ева Лонгория в „Отчаяни съпруги“. Сериалът се излъчва от 2004 до 2012 г., но той го напусна през 2009 г., след като се появи само в 30 епизода. Джеси играе млад градинар, с който Габриел изневерява на съпруга си Карлос.

Последната връзка на Джеси в реални живот е с Корин Джейми-Лий Калф, а източници, близки до него, казват, че са се разделили, защото са решили, че няма да минават на по-сериозно ниво. Преди нея Джеси беше сгоден за Кара Сантана и живяха заедно 10 години, но връзката им се разпадна, когато започна пандемията. Имаше слухове, че тя му е изневерила с по-големия брат на Джаред Лето, Шанън Лето, но тази информация не беше потвърдена.

Лонгория наскоро си припомни снимките с Джеси и разкри, че той всъщност не е бил първият избор. А именно, той играеше тийнейджър, а тя омъжена жена. „Първоначално той не трябваше да играе градинаря. Трябваше да е по-млад човек, но взеха Джеси, който беше на 25, а играеше 16-годишен, а аз бях на 27 и играех 40-годишна. Ние с него бяхме почти на една възраст и имахме добра химия на снимачната площадка“, каза Ева.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"