Виктория прави 12 концерта онлайн преди Евровизия 2021

Певицата е в новата международна платформа за жива музика Sessions

Виктория планира поредица от 12 онлайн концерти в новата международна платформа Sessions. Първият едночасов концерт на певицата, избрана да ни представи на Евровизия 2020 и 2021,  беше снощи от 21 часа българско време. Тези онлайн изпълнения трябва да заместят промо турнетата, които обикновено се правят за конкурса. Евровизия 2021 е планирана за май догодина, но провеждането на състезанието е под въпрос заради ковид-19.

“За съжаление, ние, артистите имаме все по-малко възможности да се срещаме с публиката, а това на мен много ми липсва - казва Виктория. - Концертите със Sessions ще ми позволят точно това - да имам директен контакт с моите фенове от цял свят и да ги зарадвам с моята нова музика.” Адресът, на който може да гледате концертите й, е https://sessionslive.com/VICTORIA759. Певицата ще обявява предварително датите на следващите си изяви в профилите си в социалните мрежи. През юли Виктория получи награда за най-добър артист на 2020 година от европейското радио ESC Radio.

Sessions е съвсем нова платформа, която предоставя възможност на музикантите да изпълняват музика на живо пред публика от цял свят. Тя възникна, породена от извънредната ситуация около глобалната пандемия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"