Водолеите ги очаква печалба, а Скорпионите успех в работата - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Не взимайте необмислени решения. Неприятели се опитват да ви навредят, но няма да постигнат целите си. Обърнете внимание на бизнеса си. Денят е добър ремонтни работи, обновяване на офиса или дома ви. Ще успеете да организирате с неподозирана лекота работа с вашите колеги. Проблемите в семейството ще ви депресират, ако не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

ТЕЛЕЦ

За да се справите със задачите си подхождайте отговорно към тях и не се разсейвайте. Ако посещавате шофьорски курс отложете урока си в този ден, защото рискувате да си създадете проблеми. Идеите ви ще бъдат приети и подкрепени. Ще ви осигурят условия да ги реализирате. Предпазете се от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Създайте романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Увеличете приходите си и не се колебайте да проведете разговорите, които ви носят полза. Във ваша власт е да се наредите в групата на проспериращите. Не канете колегите си на ресторант, за да им поднесете идеите си, защото може да кажете повече от допустимото. Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознат партньор, дори и ако не сте семейни, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

РАК

Не проявявайте ината си и без бавене отхвърлете служебните си задачи. Престанете да си внушавате неуспехи, само защото някой около вас се опитва да ви докаже, че е по-можещ. Оценката, която ще получите от вашите началници е от значение за стабилизиране на материалното ви състояние. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, ако сте семейни, скъпи жени. Ще срещнете трудности в общуването. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви партньор.

ЛЪВ

Имате възможност да спечелите от търговски сделки и решение за инвестиции в краткосрочни проекти. Не се обвързвайте с обещания за разширяване на вашата търговска дейност, защото ще си навлечете загуби заради некоректност на хората, с които искате да се обвържете. Сериозни проблеми в отношенията с любимия ви подтискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори, ако сте семейни.

ДЕВА

Пред вас е идеален ден да обмислите и осъществите преход към нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. Ще разрешите отдавна притесняващ ви проблем и ще направите поредната крачка към себеизява, която ви обещава скок към нов професионален връх. Избягвайте новите запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати, мили жени. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни при пътуване, особено ако сте зад волана. Не допускайте да ви обземе лошо настроение, ако се налага до края на работния ден да се справите с допълнителни служебни задачи. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни не изневерявайте.

СКОРПИОН

Настроението ви е променливо, имате си причина, но не я споделяте с никого, защото знаете, че състоянието ви е временно. Неочакван приоритет може да наруши вашата предварително подготвена програма за деня. На работното си място не отлагайте срещите и разговорите си, защото сте в състояние да впечатлите околните, въпреки собствената ви неувереност. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си или интимен партньор и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете се отдайте на сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Не предприемайте делово пътуване, защото интриганти ще ви създадат проблеми с вашите началници. Необходимо ви е усамотяване и анализ на постигнатото в професионален план, за да сте наясно какво е редно да промените. Предпазвайте се от разпиляване и не се нагърбвайте със задълженията на вашите колеги. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимия си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе романтична вечеря, а след това обградете с обич партньора си, за да се отдадете на пълноценен секс.

КОЗИРОГ

С лекота организирате хората около себе си. Работата заедно с вашите колеги и подчинени ще ви донесе добри приходи и всеобщо одобрение. Ще се наложи да се заемете спешно с ремонт в дома си, заради нежеланието ви да го сторите по-рано. Разходите няма да са малко, но не бива да се притеснявате. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. Семействата без деца може да създадат мечтаното дете.

ВОДОЛЕЙ

Проявете твърдост в поведението си без значение с какво се занимавате, особено ако сте на ръководна позиция и не допускайте да ви ласкаят и използват, както винаги във ваша вреда. Ще спечелите пари, които ви позволяват да пътувате. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си. Принадлежите на любимия си със сърцето и душата си. Променете поведението си. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

РИБИ

Обмислете в детайли новите предложения за работа, ако са ви поднесени днес, дори и да са свързани с промяна на работното място. Не бързайте да давате съгласие. Започнатото в този ден ще ви донесе успехи. При проблеми и разправии причината е във вашата негативна нагласа към всички. В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си партньор. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"