Волен Сидеров: Имаме съгласие, че Законът за горивата не е нещо страшно

Досега имахме коалиционен съвет на Тройната коалиция „Обединени патриоти“. Изчистихме някои теми, свързани със Закона за горивата, които вчера станаха повод за недоразумения или разминаване във виждането. Това каза в свое изявление председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на ПП АТАКА Волен Сидеров след коалиционен съвет на партиите във формацията.

„Този закон е подписан и внесен от 32-ма души, не от един единствен. Сред тези 32-ма има десет човека, които са членове на „Обединени патриоти“ – четирима от ВМРО, четирима от НФСБ и двама от АТАКА, плюс още доста хора от ГЕРБ, БСП, ДПС и ВОЛЯ. Тоест става дума за един закон, който е обсъждан, коментиран и не представлява някаква опасност за обществото. Имаше една доста детайлна експертна среща между Валери Симеонов и Емил Димитров, в момента даже ги оставихме. Изясниха се доста подробности от закона и се оказа, че в крачка са променени неща, които преди това са създавали напрежение сред по-малките търговци на горива“, коментира Сидеров и уточни, че в момента имат разбиране и съгласие, че законът не е нещо страшно. „Поправки в него са направени. Аз честно да си призная не съм дълбоко в темата, но се разбра, че това е направено и няма повод за някакви страшни, остри скандали, стълкновения, разколи“, каза още Волен Сидеров.

Той подчерта, че се е изяснило, че има поправки, които не са станали ясни. "Нашите срещи разчитаме вече да са всеки вторник. Това е начинът – да разговаряме и да изясняваме теми, които могат да станат повод за медийни разправии. Не е добре това. Поел съм ролята нещата да се коментират. Срещата беше между нас лидерите на трите партии, заместниците, общо сме 9 човека. Ще направим така, че да бъдат предпазени по-дребните предприемачи и да не остава чувството, че те са отстранени", добави Сидеров.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"