Волен Сидеров ще надзирава дисциплината на патриотите в парламента

Волен Сидеров се готви да оглави и парламентарната група на "Обединени патриоти", след като стана ясно, че другите двама съпредседатели - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов - отиват в новото правителство като вицепремиери. Пред журналисти в парламента лидерът на "Атака" обещава да стяга редиците в посока на по-яка дисциплина.

"Ще трябва сериозна дейност, Валери Симеонов и Каракачанов са хора с амбиция да покажат, че може в техния сектор да се променят неща към добро. Моята грижа е парламентарната група да е дисциплинирана. Вероятно е да стана председател на парламентарната група, това ще бъде разгледано. Ще внимавам хората да бъдат навреме, да има дисциплина, сериозна работа. мнозинството не е много голямо, така че трябва да сме на линия", каза Сидеров.

По повод партийното разпределение в огласения днес състав на кабинета Волен Сидеров коментира, че не са търсени точни аритметични пропорции, а работещ екип.

"Лидерите на ВМРО и НФСБ отиват вицепремиери и това е ясен знак за поемане на отговорност. Те застават като гаранция, че ние се ангажираме, не само гледайки, а с цялата отговорност и съзнанието, че участието във властта носи негативи. Оттук нататък ще трябва много сериозна дейност, да не позволяваме да се гледа на нашата коалиция като службогонене", каза лидерът на "Атака".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"