Вратарски проблем пред Томаш в ЦСКА

Голям вратарски казус се завихря в ЦСКА. Националът Иван Дюлгеров дойде през лятото на „Българска армия“ и по непотвърдени информации с много висока заплата. След като изтече наказанието на Густаво Бусато, бразилецът започна да играе и единствен не може да бъде винен за кошмарното представяне на ЦСКА. Още преди назначаването на Александър Томаш вместо Томислав Стипич българският вратар е потърсил разговор с ръководството за бъдещето си. Дюлгеров е бил категоричен, че се е съгласил за трансфера, за да е на терена. А Бусато подписа договор малко преди края на миналия сезон. 
Сега Томаш трябва да решава на лагера в Банско сериозен казус, тъй като вратарският пост е единственият, в който няма проблем, но има двама равностойни играчи. Много е вероятно да бъде търсен зимен трансфер за Бусато или Дюлгеров, за да не се създаде по-голямо напрежение.
ЦСКА откупи правата на Джеймс Ето'о от „Ботев“. Халфът игра за „канарчетата“ при победата с 1:0 над „червените“ в петък, белязала дебюта на Томаш. Футболистът бе искан в ЦСКА още от Стойчо Младенов през 2021 година, но тогава до трансфер не се стигна.
„Червените“ се опитват да вземат словенския нападател Блаж Крамер, който играе за „Легия“. От него се интересува и „Слован“ (Братислава), който влезе в групите на Шампионската лига. Трансферният прозорец в България затваря на 2 септември.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"