Вучич на кафе с Орбан, Радев, Алиев и Рама: Нямаше да сме ние, ако не нарушим поне едно правило

Президентът на Сърбия Александър Вучич се е срещнал с Румен Радев по време на Срещата на върха на Европейската политическа общност. Това обяви той във своя Facebook профил в няколко поредни поста. 

"С президента Румен Радев разговарях за двустранните отношения, укрепването на икономическото сътрудничество и партньорството между нашите две страни и народи. Фокусирахме се и върху ключовите въпроси на тази среща на върха на Европейската политическа общност и теми, които оформят бъдещето на Европа", написа той към снимка с българския държавен глава. 

След това Вучич публикува втора снимка - с Румен Радев, Виктор Орбан и Илхам Алиев, шегувайки се, че нямаше да са те, ако не нарушат поне едно правило. 

"Тримата нямаше да сме ние, ако не нарушим поне едно правило. Въпреки че не е 17 часа, тук си вземам кратка почивка с Виктор Орбан, Илхам Алиев и Румен Радев с кафе (и чай за мен). Към края към нас се присъедини и Еди Рама. Денят ще бъде дълъг и натоварен, но с приятели винаги е по-лесно, независимо къде се срещате", написа Вучич и добави: "Обсъждаме актуални въпроси от значение за нашите държави и Европа като цяло и организираме срещи в предстоящия период, защото плановете са много, а времето тече бързо."

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"