"Възраждане" организира национална акция "Дайте шанс на мира"

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

"Войната в Близкия изток се разгаря с всеки ден все повече и повече. България не е много далече оттам (в геополитически смисъл) и неадекватната реакция на американския марионетен режим в страната създава огромни рискове за страната ни. На Консултативния съвет за национална сигурност при президента изложих позицията на "Възраждане", но не бях подкрепен от никого. Затова сега, както и във всички други подобни случаи, ще се обърнем към българския народ.

На 21 октомври от 18 ч. "Възраждане" организира национална акция "Дайте шанс на мира". Ще бъдат проведени шествия в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен и Ямбол. Разбира се, това е към този момент. Всеки, който желае, нека се чувства поканен да организира заедно с нас подобни шествия в своя град или село. Мирът и войната нямат партийна окраска, те важат за всички еднакво. В този момент обаче единствената политическа сила в България, която защитава мира, е "Възраждане".

Има и още нещо. Дори и да не ни засегне пряко, войната ще предизвика огромни бежански потоци. Слеят ли се с милионите нелегални емигранти в Турция, ще предизвикат потоп по границата ни. Единствените, които от години предлагаме разполагането на войската по границата ни, сме ние от "Възраждане". Не го ли направим сега, след няколко седмици може да е късно.

Призовавам всеки българин, който не иска България да заема страна в конфликта в Близкия изток, към който американският режим ни тласка така, както ни включи във войната в Украйна (с която вече имаме подписано споразумение за подкрепа), да излезе на 21 октомври от 18 ч. заедно с нас. Нека дадем шанс на мира!", написа Костадинов в социалната мрежа.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"