Гневната Амбър Хърд уволни PR-ите си в средата на делото с Деп

Дни преди да свидетелства в съда

Целият свят се подиграва на манипулаторката след разкритията за нейните лъжи

Петиция за махането на актрисата от “Аквамен 2”

Делото на Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд прикова погледите на милиони зрители по цялата планета, а благодарение на живото предаване става ясно каква брутална манипулаторка е била 36-годишната актриса по време на кратката им, но кървава връзка. Общественото мнение окончателно се настрои срещу нея, а тази седмица, в разгара на делото, тя уволни своя PR eкип, което е ясен знак, че е едновременно гневна и отчаяна. Това се случва дни преди Хърд да започне своите свидетелски показания, а според вътрешни източници тя е решила да смени цялата си комуникационна стратегия, и е била много недоволна от негативните заглавия по неин адрес в медиите.

Но много корпоративни издания все още защитават Хърд, въпреки изобилието от доказателства, че тя системно е манипулирала, обиждала, унижавала и физически нападала Джони Деп по време на тяхната връзка, в която той също се е държал неадекватно заради проблеми с пиенето и дрогата. След един от множеството им конфликти Амбър дори е дефекирала в леглото му като някакъв извратен акт на отмъщение и агресия. Снимките на човешките фекалии по чаршафите вдъхновиха изоболие от шеги и “кафяви” прякори за Амбър Хърд. В социалните мрежи тя е истинският злодей в тази история. Петиция с над два милиона подписа иска нейното махане от предстоящата суперпродукция “Аквамен 2”.

Репутацията на Хърд е в канавката. Оказа се, че дори е излъгала за парите от споразумението след развода с Деп, които обеща да даде за благотворителност. Тя не е дала обещаните 3,5 милиона долара, а само 1,3 милиона, като един милион долара от тази сума е била платена от мегамилиардера Илон Мъск, с когото тогава Хърд имаше кратка афера.

Феновете на Мъск публично се радват, че той се е отървал навреме от Амбър. Но се очаква най-богатият човек на планетата да свидетелства по делото и да отрече някои слухове, сред които и този, че е правил тройка с Хърд и супермодела Кара Делевин в един от апартаментите на Джони Деп.

Самият Деп вече даде напоителни показания в подкрепа на аргументите си, че тя е действала като насилник в техния 15-месечен брак. Джони съди Амбър за клевета и иска 50 милиона долара, след като тя публикува статия във “Вашингтон Поуст”, в която се представя като жертва на домашно насилие.

След нейните обвинения Деп изгуби няколко роли, включително и в продължението на блокбастър поредицата “Карибски пирати”. Но Амбър запази кариерата си, рекламните договори и ролята в продължението на “Аквамен”. Много коментатори посочват, че това е зрелищен двоен стандарт и откровен сексизъм срещу мъжа в една проблемна връзка.

Сградата в Лос Анджелис, в която Деп и Хърд са живели заедно.

Документи, показани в развоя на делото, разкриват, че първоначално Хърд е искала да запази всички детайли от връзката им в тайна от медиите, но е поставила условие да продължава да ползва черен джип и огромен пентхаус в Лос Анджелис, собственост на Джони Деп. Нейната идея е била той да плаща за всичко. Този пентхаус е в знакова арт деко сграда и е всъщност огромен имот, съставен от пет разточителни апартамента. Именно в него са се случили множество от драмите, които сега забавляват милиони зрители в предаваното на живо холивудско мегадело.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"